Anerkendende ledelse

På kurset lærer du at anvende en anerkendende tilgang til udvikling af medarbejdernes faglige og personlige kompetencer. Du lærer også at sikre en fremadrettet og konsensusorientering løsning af konflikter og en løsningsorienteret tilgang til problemer.

Mål med kurset

Efter kurset er du klar over hvilken rolle kommunikation og dialog spiller i anerkendende ledelse. Du har lært at operationalisere kommunikationsformer, der er karakteristiske for anerkendende ledelse. Du har ligeledes lært at anvende den anerkendende tilgang som et operationelt dialogredskab til udvikling af medarbejdernes faglige og personlige kompetencer gennem MUS-samtaler og coaching.

Målgruppe Kurset retter sig mod AMU-målgruppens ledere i virksomheder med en aktiv arbejdsmiljøpolitik.
Varighed af kurset 2 dage
Pris 236,00 kr.
AMU-nr 42833

Praktiske oplysninger

Spørg kursussekretæren. 

Kurset henvender sig til dig der gerne vil vide mere om ledelse.

Daglig undervisning i tiden 08.10-15.30. Visse dage kan være helt undervisningsfri. Vi tager forbehold for eventuelle ændringer i tider inden for kursusperioden, fagenes rækkefølge, samt ændringer af lovmæssig art.

860,- pr. dag pr. fuldtidsansat i AMU-målgruppen.

Info om VEU: Klik her

For at være i AMU-målgruppen, skal din uddannelse svare til niveau 1-4 på DUN niveau. Du kan tjekke hvilket niveau din uddannelse svarer til her.

Har du en uddannelse svarende til niveau 5 eller over (på listen), er du udenfor AMU-målgruppen og betaler derfor kursets fulde pris.

Kontakt

ElseLoneHolm.jpg
Else Holm Kursussekretær Videreuddannelse

Telefon: 33 41 91 62 E-mail: elh@brock.dk

Start 22. januar 2019 Anerkendende ledelse

Start 23. april 2019 Anerkendende ledelse

Start 27. august 2019 Anerkendende ledelse

Start 29. oktober 2019 Anerkendende ledelse