Ansættelse af nye medarbejdere

På kurset lærer du hvordan du skal varetage det administrative arbejde i forbindelse med ansættelser, udarbejdelse af ansættelseskontrakter, indberetning af stamdataoplysninger og bistå ved udformning af introduktionsprogrammer for nye medarbejdere i virksomheden.

Mål med kurset

Efter kurset vil du være i stand til at varetage det administrative arbejde i forbindelse med gængse ansættelsesprocedurer, herunder udformning af ansættelseskontrakter, indberetning af stamdataoplysninger og at bistå ved udformning af introduktionsprogrammer for nye medarbejdere mv. på baggrund af viden om gældende lovgivning, overenskomster, regler mv.

Målgruppe Administrative medarbejdere, der arbejder med HR-relaterede opgaver, herunder opgaveløsninger i funktionsområdet fra personaleadministrative opgaver til strategiske personaleudviklingsopgaver.
Varighed af kurset 1 dag
Pris 118,00 kr.
AMU-nr 40366

Praktiske oplysninger

Spørg kursussekretæren. 

Kurset henvender sig til dig der er involveret i ansættelsesprocesser. 

Daglig undervisning i tiden 08.10-15.30. Visse dage kan være helt undervisningsfri. Vi tager forbehold for eventuelle ændringer i tider inden for kursusperioden, fagenes rækkefølge, samt ændringer af lovmæssig art.

860,- pr. dag pr. fuldtidsansat i AMU-målgruppen.

Info om VEU: Klik her

For at være i AMU-målgruppen, skal din uddannelse svare til niveau 1-4 på DUN niveau. Du kan tjekke hvilket niveau din uddannelse svarer til her.

Har du en uddannelse svarende til niveau 5 eller over (på listen), er du udenfor AMU-målgruppen og betaler derfor kursets fulde pris.

Kontakt

ElseLoneHolm.jpg
Else Holm Kursussekretær Videreuddannelse

Telefon: 33 41 91 62 E-mail: elh@brock.dk

Start 10. december 2018 Ansættelse af nye medarbejdere

Start 6. februar 2019 Ansættelse af nye medarbejdere

Start 9. april 2019 Ansættelse af nye medarbejdere

Start 18. juni 2019 Ansættelse af nye medarbejdere

Start 20. august 2019 Ansættelse af nye medarbejdere

Start 9. oktober 2019 Ansættelse af nye medarbejdere

Start 10. december 2019 Ansættelse af nye medarbejdere