Anvend information fra Internettet til jobbrug

På kurset lærer du at udvælge pålidelige og lovlige materialer fra Internettet. Du bliver desuden bekendt med loven om ophavsret, og hvilket mulighedsrum det giver i forhold til udvælgelse og anvendelse af materialer.

Mål med kurset

Efter kurset er du i stand til at udvælge pålidelige og lovlige materialer fra internettet i forbindelse med udførelse af din jobfunktion i faglærte eller ufaglærte job.

Målgruppe Uddannelsen er udviklet til AMU-målgruppen. Dvs. personer med en uddannelsesbaggrund til og med erhvervsuddannelsesniveauet.
Varighed af kurset 1 dag
Pris 190,00 kr.
AMU-nr AMU-nr.46491

Praktiske oplysninger

Spørg kursussekretæren.

Kurset henvender sig til dig med en uddannelsesbaggrund til og med erhvervsuddannelsesniveauet.

Daglig undervisning i tiden 08.10-15.30. Visse dage kan være helt undervisningsfri. Vi tager forbehold for eventuelle ændringer i tider inden for kursusperioden, fagenes rækkefølge, samt ændringer af lovmæssig art.

860,- pr. dag pr. fuldtidsansat i AMU-målgruppen.

Info om VEU: Klik her

For at være i AMU-målgruppen, skal din uddannelse svare til niveau 1-4 på DUN niveau. Du kan tjekke hvilket niveau din uddannelse svarer til her.

Har du en uddannelse svarende til niveau 5 eller over (på listen), er du udenfor AMU-målgruppen og betaler derfor kursets fulde pris.

Kontakt

ElseLoneHolm.jpg
Else Holm Kursussekretær Videreuddannelse

Telefon: 33 41 91 62 E-mail: elh@brock.dk