Anvendelse af databaseprogrammets data

På kurset lærer du om efterbehandling af data og om at få fuldt udbytte at databaseprogrammets muligheder. Kurset varer en halv dag og kræver ingen specielle forudsætninger.

Mål med kurset

Efter kurset har du lært at efterbehandle databaseprogrammets data effektivt ved eksport for eksempel til regneark og tekstbehandling. Du har ligeledes lært at importere data fra andre programmer - eksempelvis økonomiprogrammer, regneark og tekstbehandling - med henblik på at anvende databaseprogrammets muligheder, blandt andet filtrering og udskrifter.

Varighed af kurset 0,5 dag
Pris 95,00 kr.
AMU-nr AMU-nr.40751

Praktiske oplysninger

Spørg kursussekretæren.

Kurset henvender sig til dig der er god til IT og som gerne vil lære mere om databaseprogrammer.

Daglig undervisning i tiden 08.10-15.30. Visse dage kan være helt undervisningsfri. Vi tager forbehold for eventuelle ændringer i tider inden for kursusperioden, fagenes rækkefølge, samt ændringer af lovmæssig art.

871,- pr. dag pr. fuldtidsansat i AMU-målgruppen.

Info om VEU: Klik her

For at være i AMU-målgruppen, skal din uddannelse svare til niveau 1-4 på DUN niveau. Du kan tjekke hvilket niveau din uddannelse svarer til her.

Har du en uddannelse svarende til niveau 5 eller over (på listen), er du udenfor AMU-målgruppen og betaler derfor kursets fulde pris.

Kontakt

ElseLoneHolm.jpg
Else Holm Kursussekretær Videreuddannelse

Telefon: 33 41 91 62 E-mail: elh@brock.dk