Anvendelse af Ferieloven

På kurset lærer du at informere om Ferielovens anvendelsesområde, i hovedtræk oplyse om Ferielovens bestemmelser om optjening og afvikling af ferie samt henføre konflikter til Ferieloven.

Mål med kurset

Efter kurset kan du orientere medarbejderne om disses grundlæggende rettigheder og pligter i henhold til Ferieloven. Du vil du desuden kunne genkende problemstillinger, som kan henføres under reglerne i Ferieloven og vurdere, i hvilket omfang problemstillingen rejst af en medarbejder bør henvises til videre behandling af en fagjurist.

Målgruppe Administrative medarbejdere, der arbejder med HR-relaterede opgaver, herunder opgaveløsninger i funktionsområdet fra personaleadministrative opgaver til strategiske personaleudviklingsopgaver.
Varighed af kurset 2 dage
Pris 236,00 kr.
AMU-nr AMU-nr.40395

Praktiske oplysninger

Spørg kursussekretæren. 

Du bør have interesse i HR og jura. 

Daglig undervisning i tiden 08.10-15.30. Visse dage kan være helt undervisningsfri. Vi tager forbehold for eventuelle ændringer i tider inden for kursusperioden, fagenes rækkefølge, samt ændringer af lovmæssig art.

860,- pr. dag pr. fuldtidsansat i AMU-målgruppen.

Info om VEU: Klik her

For at være i AMU-målgruppen, skal din uddannelse svare til niveau 1-4 på DUN niveau. Du kan tjekke hvilket niveau din uddannelse svarer til her.

Har du en uddannelse svarende til niveau 5 eller over (på listen), er du udenfor AMU-målgruppen og betaler derfor kursets fulde pris.

Kontakt

ElseLoneHolm.jpg
Else Holm Kursussekretær Videreuddannelse

Telefon: 33 41 91 62 E-mail: elh@brock.dk

Start 11. december 2018 Anvendelse af Ferieloven