Anvendelse af Funktionærloven

På kurset lærer du at informere om Funktionærlovens anvendelsesområde, oplyse om opsigelsesregler og regler om bortvisning samt henføre konflikter til Funktionærloven.

Mål med kurset

Efter kurset kan du orientere medarbejderne om disses grundlæggende rettigheder og pligter i henhold til Funktionærloven. Du kan desuden genkende problemstillinger, som kan henføres under reglerne i loven og du kan vurdere, i hvilket omfang problemstillingen rejst af en medarbejder bør henvises til videre behandling af en fagjurist.

Målgruppe Administrative medarbejdere, der arbejder med HR-relaterede opgaver, herunder opgaveløsninger i funktionsområdet fra personaleadministrative opgaver til strategiske personaleudviklingsopgaver.
Varighed af kurset 2 dage
Pris 236,00 kr.
AMU-nr 40394

Praktiske oplysninger

Spørg kursussekretæren.

Du bør arbejde med HR og jura. 

Daglig undervisning i tiden 08.10-15.30. Visse dage kan være helt undervisningsfri. Vi tager forbehold for eventuelle ændringer i tider inden for kursusperioden, fagenes rækkefølge, samt ændringer af lovmæssig art.

871,- pr. dag pr. fuldtidsansat i AMU-målgruppen.

Info om VEU: Klik her

For at være i AMU-målgruppen, skal din uddannelse svare til niveau 1-4 på DUN niveau. Du kan tjekke hvilket niveau din uddannelse svarer til her.

Har du en uddannelse svarende til niveau 5 eller over (på listen), er du udenfor AMU-målgruppen og betaler derfor kursets fulde pris.

Kontakt

ElseLoneHolm.jpg
Else Holm Kursussekretær Videreuddannelse

Telefon: 33 41 91 62 E-mail: elh@brock.dk

Start 30. januar 2019 Anvendelse af Funktionærloven

Start 21. marts 2019 Anvendelse af Funktionærloven

Start 27. maj 2019 Anvendelse af Funktionærloven

Start 15. august 2019 Anvendelse af Funktionærloven

Start 7. oktober 2019 Anvendelse af Funktionærloven

Start 11. november 2019 Anvendelse af Funktionærloven