Brug af grafik i et tekstbehandlingsprogram

Efter uddannelsen kan deltageren indsætte, placere og bearbejde grafiske objekter, fx billeder, tekstbokse, figurer og diagrammer i forhold til tekstbehandlingsprogrammets (Word) muligheder samt håndtere programmets tegneværktøjer.

Mål med kurset

Du lærer på kurset at indsætte, placere og bearbejde billeder til fx opslag, produktblade eller dokumentation samt indsætte og redigere programmets grafiske objekter, herunder fx tekstbokse, figurer og diagrammer. Endvidere lærer du at anvende programmets tegneværktøjer til fx oprettelse, formatering, rotation, spejlvending og gruppering af objekter.

Målgruppe Kurset er til dig som arbejder med eller ønsker at arbejde administrativt med brug af grafik i et tekstbehandlingsprogram (Word) til enkle skriftlige kommunikationsopgaver.
Varighed af kurset 1 dag
Pris 190,00 kr.
AMU-nr 47212

Praktiske oplysninger

Efter uddannelsen kan deltageren indsætte, placere og bearbejde grafiske objekter, fx billeder, tekstbokse, figurer og diagrammer i forhold til tekstbehandlingsprogrammets (Word) muligheder samt håndtere programmets tegneværktøjer.

Kurset er til dig som arbejder med eller ønsker at arbejde administrativt med brug af grafik i et tekstbehandlingsprogram (Word) til enkle skriftlige kommunikationsopgaver.

Daglig undervisning i tiden 08.10-15.30. Visse dage kan være helt undervisningsfri. Vi tager forbehold for eventuelle ændringer i tider inden for kursusperioden, fagenes rækkefølge, samt ændringer af lovmæssig art.

860,- pr. dag pr. fuldtidsansat i AMU-målgruppen.

Info om VEU: Klik her

For at være i AMU-målgruppen, skal din uddannelse svare til niveau 1-4 på DUN niveau. Du kan tjekke hvilket niveau din uddannelse svarer til her.

Har du en uddannelse svarende til niveau 5 eller over (på listen), er du udenfor AMU-målgruppen og betaler derfor kursets fulde pris.

Kontakt

ElseLoneHolm.jpg
Else Holm Kursussekretær Videreuddannelse

Telefon: 33 41 91 62 E-mail: elh@brock.dk

Start 11. december 2018 Brug af grafik i et tekstbehandlingsprogram

Start 6. februar 2019 Brug af grafik i et tekstbehandlingsprogram

Start 10. april 2019 Brug af grafik i et tekstbehandlingsprogram

Start 19. juni 2019 Brug af grafik i et tekstbehandlingsprogram

Start 21. august 2019 Brug af grafik i et tekstbehandlingsprogram

Start 23. oktober 2019 Brug af grafik i et tekstbehandlingsprogram

Start 11. december 2019 Brug af grafik i et tekstbehandlingsprogram