Brug af PC på arbejdspladsen

På kurset lærer du at betjene PC'en og anvende mindst ét styresystem. Du lærer bl.a. at logge på og lagre data på forskellige drev. Du stifter bekendtskab med software til fjernelse af virus.

Mål med kurset

Efter kurset er du i stand til at anvende en PC koblet på virksomhedens netværk i dit daglige arbejde. Du kan i den forbindelse anvende installeret styresystem, anvende mus og tastatur, logge på netværket, lagre og hente data fra henholdsvis lokale- som fra netværksdrev, samt anvende et installeret antivirusprogram.

Målgruppe Uddannelsesmålet retter sig mod AMU-målgruppen. Det vil sige; personer med en uddannelsesbaggrund til og med erhvervsuddannelsesniveauet.
Varighed af kurset 3 dage
Pris 570,00 kr.
AMU-nr AMU-nr.45565

Praktiske oplysninger

På kursusforløbet lærer du at anvende opnået PC-teknisk og -faglig viden i forbindelse med kommunikationen med virksomhedens IT-supportfunktion eller ekstern support, og bliver i stand til at udføre elementær fejlfinding på egen PC samt at tilslutte eksterne enheder.

Daglig undervisning i tiden 08.10-15.30. Visse dage kan være helt undervisningsfri. Vi tager forbehold for eventuelle ændringer i tider inden for kursusperioden, fagenes rækkefølge, samt ændringer af lovmæssig art.

871,- pr. dag pr. fuldtidsansat i AMU-målgruppen.

Info om VEU: Klik her

For at være i AMU-målgruppen, skal din uddannelse svare til niveau 1-4 på DUN niveau. Du kan tjekke hvilket niveau din uddannelse svarer til her.

Har du en uddannelse svarende til niveau 5 eller over (på listen), er du udenfor AMU-målgruppen og betaler derfor kursets fulde pris.

Kontakt

ElseLoneHolm.jpg
Else Holm Kursussekretær Videreuddannelse

Telefon: 33 41 91 62 E-mail: elh@brock.dk

Start 11. februar 2019 Brug af pc på arbejdspladsen

Start 8. april 2019 Brug af pc på arbejdspladsen

Start 24. juni 2019 Brug af pc på arbejdspladsen

Start 7. august 2019 Brug af pc på arbejdspladsen

Start 16. oktober 2019 Brug af pc på arbejdspladsen

Start 11. december 2019 Brug af pc på arbejdspladsen