Budget som ledelsesværktøj

På kurset lærer du at anvende budgettet som ledelsesværktøj, overskue sammenhænge mellem de forskellige budgettyper indenfor eget arbejdsområde og formidle relevante budgetinformationer til medarbejderne og andre interessenter.

Mål med kurset

Efter kurset kan du anvende budgettet som ledelsesværktøj, overskue sammenhænge mellem de forskellige budgettyper inden for eget arbejdsområde og formidle relevante budgetinformationer til medarbejderne og andre interessenter.

Målgruppe Uddannelsen er udviklet til ufaglærte og faglærte medarbejdere i større eller mindre virksomheder
Varighed af kurset 3 dage
Pris 354,00 kr.
AMU-nr 47626

Praktiske oplysninger

På kurset bliver du undervist i at overskue sammenhængen mellem budgettet og virksomhedens økonomi, og kan dermed bruge budgettet som et element i at skabe øget forståelse for forretningen samt udvikling heraf.

Kurset henvender sig til dig der interesserer dig for regnskab og ledelse.

Daglig undervisning i tiden 08.10-15.30. Visse dage kan være helt undervisningsfri. Vi tager forbehold for eventuelle ændringer i tider inden for kursusperioden, fagenes rækkefølge, samt ændringer af lovmæssig art.

860,- pr. dag pr. fuldtidsansat i AMU-målgruppen.

Info om VEU: Klik her

For at være i AMU-målgruppen, skal din uddannelse svare til niveau 1-4 på DUN niveau. Du kan tjekke hvilket niveau din uddannelse svarer til her.

Har du en uddannelse svarende til niveau 5 eller over (på listen), er du udenfor AMU-målgruppen og betaler derfor kursets fulde pris.

Kontakt

ElseLoneHolm.jpg
Else Holm Kursussekretær Videreuddannelse

Telefon: 33 41 91 62 E-mail: elh@brock.dk