Daglig registrering i et økonomistyringsprogram

På kurset arbejder du med anvendelse af finansdelen i et økonomistyringsprogram og med de forskellige muligheder, der er for indtastning i et valgt program. Kurset fokuserer på vigtigheden af datoer og teksters betydning for informationsniveauet i de udskrifter, du selv bruger eller overlader til andre.

Mål med kurset

Efter kurset kan du foretage virksomhedens daglige registreringer i et økonomistyringsprogram og arbejde med finansdelen af programmet, på baggrund af kendskab til et økonomistyringsprograms indhold og muligheder.

Målgruppe Administrative medarbejdere med lidt regnskabsmæssig erfaring i handels- og servicevirksomheder eller institutioner. Kurset henvender sig til medarbejdere, der varetager registrering og bogføring af daglige bilag.
Varighed af kurset 2 dage
Pris 236,00 kr.
6. juni 2018
AMU-nr 45969

Praktiske oplysninger

På kursusforløbet lærer du hvordan du foretager daglige registreringer i økonomistyringsprogrammets kassekladde samt hvordan du udskriver tilhørende journaler og kontokort. Du lærer at søge på hjemmesider, der er relaterede til regnskabslove m.m., og kan således holde dig ajour med de ændringer, der sker på området.

Kurset henvender sig til dig der varetager registrering og bogføring af daglige bilag.

Daglig undervisning i tiden 08.10-15.30. Visse dage kan være helt undervisningsfri. Vi tager forbehold for eventuelle ændringer i tider inden for kursusperioden, fagenes rækkefølge, samt ændringer af lovmæssig art.

860,- pr. dag pr. fuldtidsansat i AMU-målgruppen.

Info om VEU: Klik her

For at være i AMU-målgruppen, skal din uddannelse svare til niveau 1-4 på DUN niveau. Du kan tjekke hvilket niveau din uddannelse svarer til her.

Har du en uddannelse svarende til niveau 5 eller over (på listen), er du udenfor AMU-målgruppen og betaler derfor kursets fulde pris.

Kontakt

ElseLoneHolm.jpg
Else Holm Kursussekretær Videreuddannelse

Telefon: 33 41 91 62 E-mail: elh@brock.dk

Start 3. december 2018 Daglig registrering i et økonomistyringsprogram

Start 17. januar 2019 Daglig registrering i et økonomistyringsprogram

Start 14. marts 2019 Daglig registrering i et økonomistyringsprogram

Start 6. juni 2019 Daglig registrering i et økonomistyringsprogram

Start 3. september 2019 Daglig registrering i et økonomistyringsprogram

Start 29. oktober 2019 Daglig registrering i et økonomistyringsprogram

Start 3. december 2019 Daglig registrering i et økonomistyringsprogram