Databasevedligeholdelse til jobbrug Access 1

På kurset lærer du om at finde, oprette, redigere og slette data til for eksempel styring af varer eller kundeoplysninger (trin 1). Kurset varer halvanden dag og kræver ingen specielle forudsætninger.

Mål med kurset

Efter kurset har du lært at arbejde i virksomhedens eksisterende databaser med henblik på at finde, oprette, redigere og slette data, for eksempel til styring af varer eller kundeoplysninger. Du har desuden lært at udvælge bestemte data ved hjælp af søgekriterier og således yde service overfor kunder og andre interessenter.

Målgruppe Uddannelsesmålet retter sig mod AMU-målgruppen. Dvs. personer med en uddannelsesbaggrund til og med erhvervsuddannelsesniveauet.
Varighed af kurset 1,5 dag
Pris 285,00 kr.
AMU-nr AMU-nr.44338

Praktiske oplysninger

Spørg kursussekretæren.

Kurset henvender sig til dig der gerne vil lære mere om Access i dit daglige arbejde.

Daglig undervisning i tiden 08.10-15.30. Visse dage kan være helt undervisningsfri. Vi tager forbehold for eventuelle ændringer i tider inden for kursusperioden, fagenes rækkefølge, samt ændringer af lovmæssig art.

871,- pr. dag pr. fuldtidsansat i AMU-målgruppen.

Info om VEU: Klik her

For at være i AMU-målgruppen, skal din uddannelse svare til niveau 1-4 på DUN niveau. Du kan tjekke hvilket niveau din uddannelse svarer til her.

Har du en uddannelse svarende til niveau 5 eller over (på listen), er du udenfor AMU-målgruppen og betaler derfor kursets fulde pris.

Kontakt

ElseLoneHolm.jpg
Else Holm Kursussekretær Videreuddannelse

Telefon: 33 41 91 62 E-mail: elh@brock.dk