Den professionelle ansøgningshåndtering (venteliste)

På kurset lærer du at tilrettelægge og gennemføre procedurer for en professionel håndtering af modtagne ansøgninger, der sikrer virksomhedens image. Herunder får du kendskab til anvendelige IT-værktøjer.

Mål med kurset

Efter kurset kan du tilrettelægge og gennemføre procedurer f.eks. udsendelse af bekræftelser på modtagne ansøgninger og rundsending af ansøgninger til relevante personer, der sikrer en professionel kvalitet og virksomhedens image i forbindelse med modtagelse, behandling og besvarelse af ansøgninger. Herunder har du kendskab til anvendelige IT-værktøjer.

Målgruppe Du er i HR-funktionen beskæftiget med rekruttering.
Varighed af kurset 1 dag
Pris 118,00 kr.
AMU-nr 40378

Praktiske oplysninger

Spørg kursussekretæren. 

Kurset henvender sig til dig der håndterer ansøgninger på arbejdet. 

Daglig undervisning i tiden 08.10-15.30. Visse dage kan være helt undervisningsfri. Vi tager forbehold for eventuelle ændringer i tider inden for kursusperioden, fagenes rækkefølge, samt ændringer af lovmæssig art.

860,- pr. dag pr. fuldtidsansat i AMU-målgruppen.

Info om VEU: Klik her

For at være i AMU-målgruppen, skal din uddannelse svare til niveau 1-4 på DUN niveau. Du kan tjekke hvilket niveau din uddannelse svarer til her.

Har du en uddannelse svarende til niveau 5 eller over (på listen), er du udenfor AMU-målgruppen og betaler derfor kursets fulde pris.

Kontakt

ElseLoneHolm.jpg
Else Holm Kursussekretær Videreuddannelse

Telefon: 33 41 91 62 E-mail: elh@brock.dk