E-mail til jobbrug

På kurset bliver du undervist i at bruge et mailsystem i forbindelse med dine opgaver til såvel intern som ekstern kommunikation. Du bliver god til at formulere gode og læsevenlige mails og udnytte mediets præmisser fx anvende links og vedhæfte filer.

Mål med kurset

Efter kurset er du i stand til at anvende et mailsystem, i forbindelse med dine opgaver til såvel intern som ekstern kommunikation.

Målgruppe Uddannelsesmålet retter sig mod AMU-målgruppen. Dvs. personer med en uddannelsesbaggrund til og med erhvervsuddannelsesniveauet.
Varighed af kurset 2 dage
Pris 380,00 kr.
AMU-nr AMU-nr.47293

Praktiske oplysninger

På kursusforløbet bliver du undervist i at formulere gode og læsevenlige mails og udnytte mediets præmisser, fx anvende links og vedhæfte filer, og du har fået kendskab til andre online-kommunikationsformer - såsom chat. Du har desuden lært at anvende et mailsystem til planlægningsopgaver og kan bruge disse i forbindelse med intern kommunikation og samarbejde.

Kurset er målrettet dig der gerne vil være bedre til at kommunikere online.  

Daglig undervisning i tiden 08.10-15.30. Visse dage kan være helt undervisningsfri. Vi tager forbehold for eventuelle ændringer i tider inden for kursusperioden, fagenes rækkefølge, samt ændringer af lovmæssig art.

871,- pr. dag pr. fuldtidsansat i AMU-målgruppen.

Info om VEU: Klik her

For at være i AMU-målgruppen, skal din uddannelse svare til niveau 1-4 på DUN niveau. Du kan tjekke hvilket niveau din uddannelse svarer til her.

Har du en uddannelse svarende til niveau 5 eller over (på listen), er du udenfor AMU-målgruppen og betaler derfor kursets fulde pris.

Kontakt

ElseLoneHolm.jpg
Else Holm Kursussekretær Videreuddannelse

Telefon: 33 41 91 62 E-mail: elh@brock.dk

Start 4. marts 2019 E-mail til jobbrug

Start 20. maj 2019 E-mail til jobbrug

Start 7. august 2019 E-mail til jobbrug

Start 1. oktober 2019 E-mail til jobbrug

Start 5. december 2019 E-mail til jobbrug