Effektiv anvendelse af e-mail og kalendersystemer Outlook

På kurset lærer du at bruge og forstå e-mail- og kalendersystemet til eksempelvis at sende påmindelser, følge med i andres kalendere og til at booke møder. Kurset varer en dag og kræver ingen specielle forudsætninger.

Mål med kurset

Efter kurset har du lært at effektivt og hensigtsmæssigt håndtere daglige kommunikationsrutiner gennem anvendelse af e-mails for eksempel automatiseringer ved afsendelse og modtagelse af e-mails.

Målgruppe Uddannelsesmålet retter sig mod medarbejdere med administrative opgaver, som i deres arbejdsfunktion anvender IT regelmæssigt.
Varighed af kurset 1 dag
Pris 190,00 kr.
AMU-nr 40749

Praktiske oplysninger

På kursusforløbet bliver du undervist i møde- og aftaleaktiviteter gennem anvendelse af kalendersystemet eksempelvis håndtering af flere kalendere, udgivelse af kalendere og mødeplanlægning. Du lærer også at følge egne og andres arbejdsopgavers gennemførelse ved hjælp af opgavestyring, f.eks. påmindelser, organisering og deling.

Kurset henvender sig til dig der har erfaring med administrative og IT-relaterede opgaver.

Daglig undervisning i tiden 08.10-15.30. Visse dage kan være helt undervisningsfri. Vi tager forbehold for eventuelle ændringer i tider inden for kursusperioden, fagenes rækkefølge, samt ændringer af lovmæssig art.

871,- pr. dag pr. fuldtidsansat i AMU-målgruppen.

Info om VEU: Klik her

For at være i AMU-målgruppen, skal din uddannelse svare til niveau 1-4 på DUN niveau. Du kan tjekke hvilket niveau din uddannelse svarer til her.

Har du en uddannelse svarende til niveau 5 eller over (på listen), er du udenfor AMU-målgruppen og betaler derfor kursets fulde pris.

Kontakt

ElseLoneHolm.jpg
Else Holm Kursussekretær Videreuddannelse

Telefon: 33 41 91 62 E-mail: elh@brock.dk

Start 8. april 2019 Effektiv anvendelse af e-mail- og kalendersystemer

Start 4. september 2019 Effektiv anvendelse af e-mail- og kalendersystemer

Start 22. november 2019 Effektiv anvendelse af e-mail- og kalendersystemer