Engelsk - grundlæggende

Ønsker du at friske dit engelsk op? På grundlæggende engelsk kursus arbejder du med at udvikle dine basale engelsk sprogfærdigheder. Der arbejdes med lettere grammatik og en smule skriftlig kommunikation, hvor der tages udgangspunkt i almindelige dagligdagssituationer, gerne fra din arbejdsplads.

Mål med kurset

På vores grundlæggende kursus lærer du at lytte til, læse og forstå engelsk på et niveau, så du kan kommunikere med f.eks. forretningsforbindelser eller på rejser. Du forbedrer dine engelskkundskaber, så du får et grundlæggende niveau som du kan bruge i din dagligdag og i dit arbejde.

Målgruppe Grundlæggende engelsk er for dig, som vil lære basale sprogkundskaber inden for engelsk, så du kan føre en samtale eller skriftlig korrespondance på engelsk.
Varighed af kurset 5 dage
Pris 950,00 kr.
AMU-nr 44979

Praktiske oplysninger

Forventningsafstemning

  • Sproglig selvtillid
  • Kulturforståelse
  • Oplæg fra deltagere om selvvalgte emner
  • Præsentationer
  • Grammatik

Kurset foregår på engelsk, men underviseren forklarer sig på dansk, når det er nødvendigt. Sværhedsgraden tilpasses i høj grad efter deltagernes niveau.

Du skal have engelskkundskaber svarende til gymnasialt niveau og kendskab til og du skal i forvejen kende til engelsk. Vi anbefaler, at du også har en smule praktisk erfaring med engelsk korrespondance og kundeservice.

 

Daglig undervisning i tiden 08.10-15.30. Visse dage kan være helt undervisningsfri. Vi tager forbehold for eventuelle ændringer i tider inden for kursusperioden, fagenes rækkefølge, samt ændringer af lovmæssig art.

871,- pr. dag pr. fuldtidsansat i AMU-målgruppen.

Info om VEU: Klik her

For at være i AMU-målgruppen, skal din uddannelse svare til niveau 1-4 på DUN niveau. Du kan tjekke hvilket niveau din uddannelse svarer til her.

Har du en uddannelse svarende til niveau 5 eller over (på listen), er du udenfor AMU-målgruppen og betaler derfor kursets fulde pris.

Kontakt

ElseLoneHolm.jpg
Else Holm Kursussekretær Videreuddannelse

Telefon: 33 41 91 62 E-mail: elh@brock.dk

Start 18. marts 2019 Engelsk 1 jobrelateret fremmedsprog basalt ord

Start 20. maj 2019 Engelsk 1 jobrelateret fremmedsprog basalt ord

Start 26. august 2019 Engelsk 1 jobrelateret fremmedsprog basalt ord

Start 14. oktober 2019 Engelsk 1 jobrelateret fremmedsprog basalt ord

Start 25. november 2019 Engelsk 1 jobrelateret fremmedsprog basalt ord