Entrepreneur og Innovation uddannelse

Har du en masse gode ideer og ønsker du at være den, der skaber nyt? På denne uddannelse får du værktøjer til at generere ideer, færdigheder i at omsætte ideer til handling samt forståelse for budgetter, argumentation og præsentationsteknikker.

Mål med kurset

At være Entrepreneur er lige dele foretagsomhed, et hoved med gode ideer, men også forretningsmæssige færdigheder, der sikrer at dine gode ideer bliver til virkelighed, samt at de er økonomisk bæredygtige. Fra den første idé til det færdige produkt er der mange ting du bør overveje som Entrepreneur. Ved endt uddannelse har du fået værktøjer til at generere ideer, færdigheder i at omsætte ideer til handling, forståelse for budgetter, argumentation og præsentationsteknikker.

Varighed af kurset 3 måneder

Praktiske oplysninger

HK Hovedstaden og Niels Brock Kursuscenter har sammensat et Entrepreneur- og Innovationsforløb, som er specielt målrettet dig, der er ansat i den offentlige eller halvoffentlige sektor.

Dette forløb giver dig en række værktøjer til at generere ideer, færdigheder i at omsætte ideer til handling, forståelse for budgetter, argumentation og præsentationsteknikker.

På uddannelsen vil du møde andre fra din egen branche. Det giver mulighed for at danne netværk. Undervisningen foregår i Niels Brock's lokaler i København i nærheden af Nørreport, hvor du vil opleve et fagligt voksent miljø.

På uddannelse vil du bl.a. prøve kræfter med Lean Startup model og Innovationspil, 5 R team model og personprofilering.

Du vil desuden få forståelse for at udvikle projekt- og forretningsplaner, samt en grundig forståelse for selvmotivation og motivation af andre, herunder evalueringsteknik.

Alt i alt bliver du godt klædt på til at kunne generere nye projektidéer, for virksomheden, organisationen eller for dig selv.

Forløbet er procesorienteret og er en blanding af teori og praktisk gennemførelse. Det vil sige at du igennem hele forløbet arbejder med eget projekt og gennemgår alle relevante faser for etablering af dette projekt.

Overordnet vil der blive arbejdet individuelt på eget projekt. Mange af faserne i en projektudvikling beriges ofte af andres perspektiver og ideer. Der arbejdes derfor også gruppeorienteret i relevante faser.


Forløbet er på 16 dage over 3 måneder og er sammensat af 6 AMU mål fordelt over 6 moduler:

 

  • 47845 - Innovation og kreativ idégenerering
  • 45987 - Projektudvikling og gennemførelse
  • 40594 - Projektledelse
  • 45366 - Kommunikation i teams
  • 47843 - Økonomisk planlægning af udviklingsprojekter
  • 44396 - Præsentationsteknik i administrative funktioner

 

Kurset er for dig der har ambitioner om at udvikle dig fagligt.

Daglig undervisning i tiden 08.10-15.30. Visse dage kan være helt undervisningsfri. Vi tager forbehold for eventuelle ændringer i tider inden for kursusperioden, fagenes rækkefølge, samt ændringer af lovmæssig art.
 

 

Dato Mødetid

Modul 1

23. - 24. august

08.10-15.30

Modul 2

12. - 14. september 08.10-15.30

Modul 3

11. - 12. oktober

08.10-15.30

Modul 4

31. oktober - 02. november

08.10-15.30

Modul 5

21. - 23. november

08.10-15.30

Modul 6

12. - 14. december

08.10-15.30

Tilmeld dig kurset her

Hvor:
Niels Brock Videreuddannelse
H. C. Andersens Boulevard 2

Niels Brock Videreuddannelse ligge få minutters gang fra Nørreport station og Vesterport station.

Pris og tilskud:
Entrepreneur- og Innovation uddannelsen er et forløb sammensat af arbejdsmarkedsuddannelser (AMU).

For deltagere til og med erhvervsuddannelse er deltagerbetalingen kr. 2.336,- (2017 priser). Udenfor målgruppen er prisen kr. 8.378,-

Der er mulighed for løntabsgodtgørelse, transporttilskud og kost/logi efter gældende regler.
Lønrefusion svarer til kr. 679,20,- (2017 sats) pr. dag.

For deltagere med højere uddannelsesniveau end en erhvervsuddannelse er deltagerbetalingen kr. 8.378,- (2017 priser). Der ydes ikke løntabsgodtgørelse til deltagere med med et højere uddannelsesniveau end en erhvervsuddannelse.

Der tages forbehold for pris og VEU-ændringer i 2018
Er du i tvivl kan du kontakte Niels Brock Kursuscenter.

871,- pr. dag pr. fuldtidsansat i AMU-målgruppen.

Info om VEU: Klik her

For at være i AMU-målgruppen, skal din uddannelse svare til niveau 1-4 på DUN niveau. Du kan tjekke hvilket niveau din uddannelse svarer til her.

Har du en uddannelse svarende til niveau 5 eller over (på listen), er du udenfor AMU-målgruppen og betaler derfor kursets fulde pris.

Kontakt

AnnetteRohde.jpg
Anette Rohde Kursussekretær for Videreuddannelse

Telefon: 33 41 96 61 E-mail: apn@brock.dk