Håndtering af data i virksomhedens it-systemer

På kurset lærer du om at foretage korrekt datahåndtering, og at vurdere betydningen af anvendelse af valide data og konsekvenser af ikke-valide data.

Mål med kurset

Efter kurset har du kendskab til et programs brugerflade og anvendelses­muligheder. Du har lært at gemme, flytte, slette, kopiere og genfinde filer, f.eks. dokumenter, samt at oprette mapper. Du har desuden lært forskellige program- og filtyper at kende.

Målgruppe Uddannelsesmålet retter sig mod AMU-målgruppen. Dvs. personer med en uddannelsesbaggrund til og med erhvervsuddannelsesniveauet.
Varighed af kurset 2 dage
Pris 380,00 kr.
AMU-nr AMU-nr.45563

Praktiske oplysninger

Spørg kursussekretæren. 

Kurset er målrettet dig som er interesseret i data og IT. 

Daglig undervisning i tiden 08.10-15.30. Visse dage kan være helt undervisningsfri. Vi tager forbehold for eventuelle ændringer i tider inden for kursusperioden, fagenes rækkefølge, samt ændringer af lovmæssig art.

871,- pr. dag pr. fuldtidsansat i AMU-målgruppen.

Info om VEU: Klik her

For at være i AMU-målgruppen, skal din uddannelse svare til niveau 1-4 på DUN niveau. Du kan tjekke hvilket niveau din uddannelse svarer til her.

Har du en uddannelse svarende til niveau 5 eller over (på listen), er du udenfor AMU-målgruppen og betaler derfor kursets fulde pris.

Kontakt

ElseLoneHolm.jpg
Else Holm Kursussekretær Videreuddannelse

Telefon: 33 41 91 62 E-mail: elh@brock.dk