Informationssøgning på Internettet til jobbrug

På kurset lærer du at arbejde med oprettelse af hensigtsmæssige og rationelle søgekriterier. Du opnår desuden forståelse og indsigt i Internettets aktualitet og centrale betydning som informationskilde.

Mål med kurset

Efter kurset er du i stand til hurtigt og rationelt at søge informationer på internettet i forbindelse med udførelse af din jobfunktion i faglært eller ufaglært job.

Målgruppe Uddannelsen er udviklet til AMU-målgruppen. Dvs. personer med en uddannelsesbaggrund til og med erhvervsuddannelsesniveauet.
Varighed af kurset 1 dag
Pris 190,00 kr.
AMU-nr AMU-nr.46489

Praktiske oplysninger

Under kursusforløbet bliver du undervist i at oprette hensigtsmæssige søgekriterier for at udvide eller indsnævre søgningen, afhængig af den arbejdsopgave der skal løses. Du får forståelse for og indsigt i Internettets aktualitet og centrale betydning som informationskilde for din virksomhed fx ved søgning af regler og bekendtgørelser både nationale og internationale, som har betydning for din virksomheds virke.

Kurset henvender sig til dig der gerne vil vide mere om effektiv informationssøgning på Internettet.

Daglig undervisning i tiden 08.10-15.30. Visse dage kan være helt undervisningsfri. Vi tager forbehold for eventuelle ændringer i tider inden for kursusperioden, fagenes rækkefølge, samt ændringer af lovmæssig art.

871,- pr. dag pr. fuldtidsansat i AMU-målgruppen.

Info om VEU: Klik her

For at være i AMU-målgruppen, skal din uddannelse svare til niveau 1-4 på DUN niveau. Du kan tjekke hvilket niveau din uddannelse svarer til her.

Har du en uddannelse svarende til niveau 5 eller over (på listen), er du udenfor AMU-målgruppen og betaler derfor kursets fulde pris.

Kontakt

ElseLoneHolm.jpg
Else Holm Kursussekretær Videreuddannelse

Telefon: 33 41 91 62 E-mail: elh@brock.dk