Kvalifikationer og kompetencer i ansøgning og CV (venteliste)

På kurset lærer du at afdække ansøgeres kvalifikationer og kompetencer ud fra ansøgning og CV og at vurdere deres relevans i forhold til en given jobfunktion. Du lærer også at formidle relevante ansøgninger og CV til virksomhedens rekrutteringsansvarlige.

Mål med kurset

Ud fra ansøgning og CV kan du efter kurset afdække og vurdere en ansøgers kvalifikationer og kompetencer i forhold til en given jobfunktion. Du kan også formidle relevante ansøgninger og CV til den rekrutteringsansvarlige.

Målgruppe Administrative medarbejdere, der typisk arbejder med HR-opgaver, herunder opgaveløsninger i funktionsområdet fra personaleadministrative opgaver til strategiske personaleudviklings-opgaver. Medarbejderne er i HR-området beskæftiget med rekruttering.
Varighed af kurset 1 dag
Pris 118,00 kr.
AMU-nr 40377

Praktiske oplysninger

Spørg kursussekretæren. 

Kurset henvender sig til dig der arbejder med HR relaterede opgaver. 

Daglig undervisning i tiden 08.10-15.30. Visse dage kan være helt undervisningsfri. Vi tager forbehold for eventuelle ændringer i tider inden for kursusperioden, fagenes rækkefølge, samt ændringer af lovmæssig art.

860,- pr. dag pr. fuldtidsansat i AMU-målgruppen.

Info om VEU: Klik her

For at være i AMU-målgruppen, skal din uddannelse svare til niveau 1-4 på DUN niveau. Du kan tjekke hvilket niveau din uddannelse svarer til her.

Har du en uddannelse svarende til niveau 5 eller over (på listen), er du udenfor AMU-målgruppen og betaler derfor kursets fulde pris.

Kontakt

ElseLoneHolm.jpg
Else Holm Kursussekretær Videreuddannelse

Telefon: 33 41 91 62 E-mail: elh@brock.dk