Ledelse og samarbejde

På kurset lærer du at løse ledelses- og samarbejdsproblemer på et grundlæggende niveau og bliver bevidst om din egen lederstil, adfærd og grundholdning samt faktorer, der påvirker samspillet mellem ledere og medarbejdere.

Mål med kurset

Efter kurset vil du være bevidst om din egen lederstil, adfærd og grundholdning og om faktorer, der påvirker samspillet mellem ledere og medarbejdere. Du bliver bevidst om din rolle i forhold til dine egne lederkolleger og virksomhedens øvrige ledelse. Desuden vil du lære at løse ledelses- og samarbejdsproblemer på et grundlæggende niveau.

Målgruppe Uddannelsen er udviklet til faglærte og ufaglærte personer, der arbejder med eller ønsker at arbejde med ledelse.
Varighed af kurset 3 dage
Pris 570,00 kr.
AMU-nr 47753

Praktiske oplysninger

Spørg kursussekretæren.

Kurset henvender sig til dig der har med ledelse at gøre på arbejdet. 

Daglig undervisning i tiden 08.10-15.30. Visse dage kan være helt undervisningsfri. Vi tager forbehold for eventuelle ændringer i tider inden for kursusperioden, fagenes rækkefølge, samt ændringer af lovmæssig art.

860,- pr. dag pr. fuldtidsansat i AMU-målgruppen.

Info om VEU: Klik her

For at være i AMU-målgruppen, skal din uddannelse svare til niveau 1-4 på DUN niveau. Du kan tjekke hvilket niveau din uddannelse svarer til her.

Har du en uddannelse svarende til niveau 5 eller over (på listen), er du udenfor AMU-målgruppen og betaler derfor kursets fulde pris.

Kontakt

ElseLoneHolm.jpg
Else Holm Kursussekretær Videreuddannelse

Telefon: 33 41 91 62 E-mail: elh@brock.dk

Start 3. december 2018 Ledelse og samarbejde

Start 8. januar 2019 Ledelse og samarbejde

Start 19. marts 2019 Ledelse og samarbejde

Start 7. maj 2019 Ledelse og samarbejde

Start 20. august 2019 Ledelse og samarbejde

Start 1. oktober 2019 Ledelse og samarbejde

Start 3. december 2019 Ledelse og samarbejde