Ledelse på afstand

På kurset lærer du at udøve ledelse på distancen i ledelsesfunktioner på det operationelle niveau og at anvende relevante planlægnings- og kommunikationsværktøjer til opretholdelse af kontakt med medarbejderne ved udøvelse af distanceledelse.

Mål med kurset

Efter kurset kan du udøve ledelse på distancen i ledelsesfunktioner på det operationelle niveau og at anvende relevante planlægnings- og kommunikationsværktøjer til opretholdelse af kontakt med medarbejderne ved udøvelse af distanceledelse.

Målgruppe Kurset er primært rettet mod ledere med en uddannelsesbaggrund til og med erhvervsuddannelsesniveau.
Varighed af kurset 2 dage
Pris 236,00 kr.
AMU-nr 48372

Praktiske oplysninger

På kurset lærer du om de særlige problemstillinger, der er forbundet med at udøve ledelse uden fysisk synlighed og nærvær og at kunne vurdere dette i forhold til distanceledelse i de konkrete situationer.

Du skal som minimum have ledererfaring. 

Daglig undervisning i tiden 08.10-15.30. Visse dage kan være helt undervisningsfri. Vi tager forbehold for eventuelle ændringer i tider inden for kursusperioden, fagenes rækkefølge, samt ændringer af lovmæssig art.

860,- pr. dag pr. fuldtidsansat i AMU-målgruppen.

Info om VEU: Klik her

For at være i AMU-målgruppen, skal din uddannelse svare til niveau 1-4 på DUN niveau. Du kan tjekke hvilket niveau din uddannelse svarer til her.

Har du en uddannelse svarende til niveau 5 eller over (på listen), er du udenfor AMU-målgruppen og betaler derfor kursets fulde pris.

Kontakt

ElseLoneHolm.jpg
Else Holm Kursussekretær Videreuddannelse

Telefon: 33 41 91 62 E-mail: elh@brock.dk

Tilmeld

Start 21. november 2018 Ledelse på afstand