Lederens ressourceoptimering (venteliste)

På kurset lærer du at planlægge og gennemføre ressourceoptimering på et operativt ledelsesniveau og at motivere og inddrage medarbejderne i virksomhedens bestræbelser.

Mål med kurset

Efter kurset kan du på det operative ledelsesniveau planlægge og gennemføre ressourceoptimering og motivere og inddrage medarbejderne i virksomhedens bestræbelser. Du har desuden lært at beherske metoder til at kunne danne dig et overblik over virksomhedens aktivitet, samt lært at identificere relevante problemstillinger i forhold til ressourceoptimering, eksempelvis spild, flaskehalse, vareflow og lignende. Du har opnået viden om og kan anvende almindeligt kendte teorier, principper og metoder til ressourceoptimering.

Målgruppe Kurset er primært henvendt til ledere med en uddannelsesbaggrund til og med erhvervsuddannelsesniveau.
Varighed af kurset 3 dage
Pris 570,00 kr.
AMU-nr 44568

Praktiske oplysninger

Spørg kursussekretæren.

Kurset henvender sig til dig der interesserer dig for ledelse og ressourceoptimering.

Daglig undervisning i tiden 08.10-15.30. Visse dage kan være helt undervisningsfri. Vi tager forbehold for eventuelle ændringer i tider inden for kursusperioden, fagenes rækkefølge, samt ændringer af lovmæssig art.

860,- pr. dag pr. fuldtidsansat i AMU-målgruppen.

Info om VEU: Klik her

For at være i AMU-målgruppen, skal din uddannelse svare til niveau 1-4 på DUN niveau. Du kan tjekke hvilket niveau din uddannelse svarer til her.

Har du en uddannelse svarende til niveau 5 eller over (på listen), er du udenfor AMU-målgruppen og betaler derfor kursets fulde pris.

Kontakt

ElseLoneHolm.jpg
Else Holm Kursussekretær Videreuddannelse

Telefon: 33 41 91 62 E-mail: elh@brock.dk