Markedsanalyse i detail- og handelserhvervet

På kurset lærer du at vælge afsætningsstrategi, indsamle informationer elektronisk, værktøjer til vurdering af informationer, love og regler om markedsføring.

Mål med kurset

Efter kurset kan du - inden for et arbejdsfelt i detail og/eller handel - planlægge og gennemføre mindre markedsanalyser i forhold til et udvalgt marked. Du har fået kendskab til love og regler i forbindelse med markedsanalyse og markedsføring.

Målgruppe Personer, der opfylder AMU-lovens bestemmelser om målgrupper, kan deltage på uddannelsen.
Varighed af kurset 3 dage
Pris 354,00 kr.
AMU-nr AMU-nr.40001

Praktiske oplysninger

På kursusforløbet lærer du at anvende søgemaskiner til indhentning og efterfølgende vurdering af informationerne. Du kommer også til at udarbejde handlingsplaner, der tilgodeser nuværende eller fremtidige valg af målgruppe og salgsmål.

Du arbejder i detail eller handel. 

Daglig undervisning i tiden 08.10-15.30. Visse dage kan være helt undervisningsfri. Vi tager forbehold for eventuelle ændringer i tider inden for kursusperioden, fagenes rækkefølge, samt ændringer af lovmæssig art.

860,- pr. dag pr. fuldtidsansat i AMU-målgruppen.

Info om VEU: Klik her

For at være i AMU-målgruppen, skal din uddannelse svare til niveau 1-4 på DUN niveau. Du kan tjekke hvilket niveau din uddannelse svarer til her.

Har du en uddannelse svarende til niveau 5 eller over (på listen), er du udenfor AMU-målgruppen og betaler derfor kursets fulde pris.

Kontakt

ElseLoneHolm.jpg
Else Holm Kursussekretær Videreuddannelse

Telefon: 33 41 91 62 E-mail: elh@brock.dk