Medarbejdernes personlige ressourcer i jobbet

På kurset lærer du med baggrund i din virksomheds vision, strategi og mål for en selvstyrende gruppe, at medvirke til sikring af kundefokus i alle arbejdsopgaver.

Mål med kurset

Efter kurset kan du skriftligt formulere en personlig vision og handlingsplan for dit eget merbidrag i virksomheden i forbindelse med nye arbejdsopgaver, nye samarbejdsformer og nye samarbejdspartnere. Du har desuden lært, hvordan du i samarbejde med kolleger kan identificere, prioritere og vælge den handlingsstrategi, der bedst videreudvikler et velfungerende team.

Målgruppe Personer, der opfylder AMU-lovens bestemmelser om målgrupper, har adgang til uddannelsen.
Varighed af kurset 4 dage
Pris 760,00 kr.
AMU-nr 45622

Praktiske oplysninger

Spørg kursussekretæren.

Du arbejder i en administrativ funktion og har interesse i virksomhedsstrategi.

Daglig undervisning i tiden 08.10-15.30. Visse dage kan være helt undervisningsfri. Vi tager forbehold for eventuelle ændringer i tider inden for kursusperioden, fagenes rækkefølge, samt ændringer af lovmæssig art.

871,- pr. dag pr. fuldtidsansat i AMU-målgruppen.

Info om VEU: Klik her

For at være i AMU-målgruppen, skal din uddannelse svare til niveau 1-4 på DUN niveau. Du kan tjekke hvilket niveau din uddannelse svarer til her.

Har du en uddannelse svarende til niveau 5 eller over (på listen), er du udenfor AMU-målgruppen og betaler derfor kursets fulde pris.

Kontakt

ElseLoneHolm.jpg
Else Holm Kursussekretær Videreuddannelse

Telefon: 33 41 91 62 E-mail: elh@brock.dk