Mødeledelse

På dette kursus lærer du at lede møder som afholdes på det operationelle niveau. Du får viden og værktøjer inden for følgende områder: analyse af mødeprocesser og fastlæggelse af relevant ledelsesform på mødet, kendskab til forskellige mødetyper, deres formål og indhold tilrettelægge et mødeforløb, der skaber engagement og effektivitet.

Mål med kurset

Efter kurset kan du afholde og lede forskellige typer af møder, fx afdelingsmøder og tavlemøder. Du kan fastlægge mødets formål og indhold og sikre, at mødeprocessen har værdi for alle involverede parter. Kurset indgår også som modul i Den Grundlæggende Lederuddannelse (AMU).

Målgruppe Uddannelsen er udviklet til personer, der arbejder med eller ønsker at arbejde med ledelse.
Varighed af kurset 1 dag
Pris 190,00 kr.
AMU-nr 47754

Praktiske oplysninger

Spørg kursussekretæren.

Kurset henvender sig til dig der interesserer dig for hvordan møder kan håndteres mere effektivt.

Daglig undervisning i tiden 08.10-15.30. Visse dage kan være helt undervisningsfri. Vi tager forbehold for eventuelle ændringer i tider inden for kursusperioden, fagenes rækkefølge, samt ændringer af lovmæssig art.

860,- pr. dag pr. fuldtidsansat i AMU-målgruppen.

Info om VEU: Klik her

For at være i AMU-målgruppen, skal din uddannelse svare til niveau 1-4 på DUN niveau. Du kan tjekke hvilket niveau din uddannelse svarer til her.

Har du en uddannelse svarende til niveau 5 eller over (på listen), er du udenfor AMU-målgruppen og betaler derfor kursets fulde pris.

Kontakt

ElseLoneHolm.jpg
Else Holm Kursussekretær Videreuddannelse

Telefon: 33 41 91 62 E-mail: elh@brock.dk

Start 7. februar 2019 Mødeledelse

Start 23. april 2019 Mødeledelse

Start 11. juni 2019 Mødeledelse

Start 19. september 2019 Mødeledelse

Start 14. november 2019 Mødeledelse