Nøgletal og kalkulationer som ledelsesværktøj

På kurset lærer du at opstille og anvende relevante nøgletal og kalkulationer som udgangspunkt for ledelsesmæssige beslutninger.

Mål med kurset

Efter kurset kan du med udgangspunkt i forståelse af de centrale nøgletal, opnå øget forståelse for forretningen og hvordan den kan styres. Du kan desuden formidle disses betydning til medarbejderne og øvrige interessenter.

Målgruppe Uddannelsen er udviklet til ufaglærte og faglærte medarbejdere i større eller mindre virksomheder, der arbejder med ledelse.
Varighed af kurset 3 dage
Pris 354,00 kr.
AMU-nr 47627

Praktiske oplysninger

På kursusforløbet bliver du bl.a. undervist i nøgletal til at skabe dialog om og forståelse for beslutningerne hos medarbejdere.

Kurset henvender sig til dig der interesserer dig for ledelse og regnskab.

Daglig undervisning i tiden 08.10-15.30. Visse dage kan være helt undervisningsfri. Vi tager forbehold for eventuelle ændringer i tider inden for kursusperioden, fagenes rækkefølge, samt ændringer af lovmæssig art.

860,- pr. dag pr. fuldtidsansat i AMU-målgruppen.

Info om VEU: Klik her

For at være i AMU-målgruppen, skal din uddannelse svare til niveau 1-4 på DUN niveau. Du kan tjekke hvilket niveau din uddannelse svarer til her.

Har du en uddannelse svarende til niveau 5 eller over (på listen), er du udenfor AMU-målgruppen og betaler derfor kursets fulde pris.

Kontakt

ElseLoneHolm.jpg
Else Holm Kursussekretær Videreuddannelse

Telefon: 33 41 91 62 E-mail: elh@brock.dk