Oprettelse af database til jobbrug Access 2

På kurset lærer du om databaser for begyndere. Du lærer at oprette en enkel relationsdatabase, tabeller, samt at lave forespørgsler (trin 2). Kurset varer 2 dage og kræver ingen specielle forudsætninger.

Mål med kurset

Efter kurset har du lært at oprette en enkel relationsdatabase, for eksempel til styring af varer eller kundeoplysninger. Du har desuden lært at oprette tabeller og lave forespørgsler, samt at forstå simpel databaseteori for at kunne oprette databasen hensigtsmæssigt.

Målgruppe Uddannelsesmålet retter sig mod AMU-målgruppen. Det vil sige; personer med en uddannelsesbaggrund til og med erhvervsuddannelsesniveauet.
Varighed af kurset 2 dage
Pris 380,00 kr.
AMU-nr 44337

Praktiske oplysninger

Spørg kursussekretæren.

Kurset henvender sig til dig der har været på det første Access forløb.

Daglig undervisning i tiden 08.10-15.30. Visse dage kan være helt undervisningsfri. Vi tager forbehold for eventuelle ændringer i tider inden for kursusperioden, fagenes rækkefølge, samt ændringer af lovmæssig art.

860,- pr. dag pr. fuldtidsansat i AMU-målgruppen.

Info om VEU: Klik her

For at være i AMU-målgruppen, skal din uddannelse svare til niveau 1-4 på DUN niveau. Du kan tjekke hvilket niveau din uddannelse svarer til her.

Har du en uddannelse svarende til niveau 5 eller over (på listen), er du udenfor AMU-målgruppen og betaler derfor kursets fulde pris.

Kontakt

ElseLoneHolm.jpg
Else Holm Kursussekretær Videreuddannelse

Telefon: 33 41 91 62 E-mail: elh@brock.dk