Optimering ved 5S af den administrative funktion

På kurset lærer du at analysere de administrative arbejdsgange, der er almindeligt forekommende på arbejdspladsen, og kan på den baggrund - i samarbejde med andre - planlægge og gennemføre en optimeringsproces for den administrative funktion ved brug af lean-værktøjet 5S.

Mål med kurset

Efter kurset kan du analysere de administrative arbejdsgange, der er almindeligt forekommende på arbejdspladsen. Du har på denne baggrund lært - i samarbejde med andre - at planlægge og gennemføre en optimeringsproces for den administrative funktion ved brug af lean-værktøjet 5S.

Målgruppe Medarbejdere med administrative arbejdsopgaver, der skal deltage i lean-processer.
Varighed af kurset 1 dag
Pris 118,00 kr.
AMU-nr AMU-nr.40371

Praktiske oplysninger

Spørg kursussekretæren. 

Du bør have erfaring med administrative opgaver. 

Daglig undervisning i tiden 08.10-15.30. Visse dage kan være helt undervisningsfri. Vi tager forbehold for eventuelle ændringer i tider inden for kursusperioden, fagenes rækkefølge, samt ændringer af lovmæssig art.

871,- pr. dag pr. fuldtidsansat i AMU-målgruppen.

Info om VEU: Klik her

For at være i AMU-målgruppen, skal din uddannelse svare til niveau 1-4 på DUN niveau. Du kan tjekke hvilket niveau din uddannelse svarer til her.

Har du en uddannelse svarende til niveau 5 eller over (på listen), er du udenfor AMU-målgruppen og betaler derfor kursets fulde pris.

Kontakt

ElseLoneHolm.jpg
Else Holm Kursussekretær Videreuddannelse

Telefon: 33 41 91 62 E-mail: elh@brock.dk