Organisationens strukturelle opbygning

På kurset lærer du at medvirke til, at designe og tilpasse organisationens struktur i overensstemmelse med organisationens mål og strategier. Du lærer desuden at vurdere fordele og ulemper ved forskellige organisationstyper.

Mål med kurset

Efter kurset er du i stand til at medvirke til at designe og tilpasse organisationens struktur i overensstemmelse med organisationens mål og strategier, med specielt henblik på virksomhedens administrative funktion, herunder egen jobfunktion.

Målgruppe Medarbejdere med administrativt arbejde som enten hoved- eller bibeskæftigelse.
Varighed af kurset 1 dag
Pris 190,00 kr.
AMU-nr 45984

Praktiske oplysninger

På kursusforløbet vil du især lære at vurdere fordele og ulemper ved forskellige organisationstyper og at sammenholde denne viden med egen organisations mål og strategier.

Du bør som minimum have ledelseserfaring. 

Daglig undervisning i tiden 08.10-15.30. Visse dage kan være helt undervisningsfri. Vi tager forbehold for eventuelle ændringer i tider inden for kursusperioden, fagenes rækkefølge, samt ændringer af lovmæssig art.

860,- pr. dag pr. fuldtidsansat i AMU-målgruppen.

Info om VEU: Klik her

For at være i AMU-målgruppen, skal din uddannelse svare til niveau 1-4 på DUN niveau. Du kan tjekke hvilket niveau din uddannelse svarer til her.

Har du en uddannelse svarende til niveau 5 eller over (på listen), er du udenfor AMU-målgruppen og betaler derfor kursets fulde pris.

Kontakt

ElseLoneHolm.jpg
Else Holm Kursussekretær Videreuddannelse

Telefon: 33 41 91 62 E-mail: elh@brock.dk