Planlægning og administration af uddannelse (venteliste)

På kurset lærer du at planlægge og administrere intern og ekstern uddannelse af medarbejdere, herunder at varetage kontakten mellem medarbejderne og de afdelinger eller uddannelseskonsulenter, der skal forestå uddannelsen.

Mål med kurset

Efter kurset kan du registrere uddannelsesønsker med henblik på at opbygge en oversigt over medarbejdernes uddannelsesbehov samt tilrettelægge gennemførelsen af uddannelsen. Derudover kan du følge op på kvaliteten af de leverede uddannelser over for konsulenten. Du har også lært at varetage uddannelsesopfølgning overfor såvel medarbejdere som konsulenter.

Målgruppe Medarbejderen er i HR-funktionen beskæftiget med administration af medarbejderuddannelse.
Varighed af kurset 2 dage
Pris 236,00 kr.
AMU-nr AMU-nr.40402

Praktiske oplysninger

Spørg kursussekretæren. 

Kurset henvender sig til dig der sidder med administrative opgaver. 

Daglig undervisning i tiden 08.10-15.30. Visse dage kan være helt undervisningsfri. Vi tager forbehold for eventuelle ændringer i tider inden for kursusperioden, fagenes rækkefølge, samt ændringer af lovmæssig art.

860,- pr. dag pr. fuldtidsansat i AMU-målgruppen.

Info om VEU: Klik her

For at være i AMU-målgruppen, skal din uddannelse svare til niveau 1-4 på DUN niveau. Du kan tjekke hvilket niveau din uddannelse svarer til her.

Har du en uddannelse svarende til niveau 5 eller over (på listen), er du udenfor AMU-målgruppen og betaler derfor kursets fulde pris.

Kontakt

ElseLoneHolm.jpg
Else Holm Kursussekretær Videreuddannelse

Telefon: 33 41 91 62 E-mail: elh@brock.dk