AMU - Præsentation af tal i regneark

På kurset lærer du at prioritere de vigtigste data, når du sammensætter et regneark. Kurset varer en dag og kræver ingen specielle forudsætninger.

Mål med kurset

Efter kurset har du lært at udvælge de relevante data til præsentationen i regneark. Afhængig af opgavens karakter har du lært at anvende en hensigtsmæssig grafisk fremstilling eksempelvis i forbindelse med præsentation af budgetter, regnskaber og salg.

Målgruppe Uddannelsesmålet retter sig mod medarbejdere med administrative opgaver, som i deres arbejdsfunktion anvender IT regelmæssigt.
Varighed af kurset 1 dag
Pris 190,00 kr.
AMU-nr AMU-nr.40750

Praktiske oplysninger

Spørg kursussekretæren. 

Kurset henvender sig til dig der kan lide at arbejde med tal. 

Daglig undervisning i tiden 08.10-15.30. Visse dage kan være helt undervisningsfri. Vi tager forbehold for eventuelle ændringer i tider inden for kursusperioden, fagenes rækkefølge, samt ændringer af lovmæssig art.

871,- pr. dag pr. fuldtidsansat i AMU-målgruppen.

Info om VEU: Klik her

For at være i AMU-målgruppen, skal din uddannelse svare til niveau 1-4 på DUN niveau. Du kan tjekke hvilket niveau din uddannelse svarer til her.

Har du en uddannelse svarende til niveau 5 eller over (på listen), er du udenfor AMU-målgruppen og betaler derfor kursets fulde pris.

Kontakt

ElseLoneHolm.jpg
Else Holm Kursussekretær Videreuddannelse

Telefon: 33 41 91 62 E-mail: elh@brock.dk