Praktikvejledning af EUD-elever/lærlinge (venteliste)

På kurset lærer du hvordan du på baggrund af kendskab til mål for praktik og teori, kan medvirke til at tilrettelægge og gennemføre praktisk oplæring af elever/lærlinge i virksomheden.

Mål med kurset

Efter kurset kan du bruge relevante planlægnings- og registreringsværktøjer til at understøtte dialogen mellem elev, virksomhed og skole. Du har også lært hvordan du som rollemodel for din elev kan påvirke elevens motivation og opfattelse af kvalitet og samtidig være med til at sikre din elevs udbytte af praktikuddannelsen.

Målgruppe AMU
Varighed af kurset 1 dag
Pris 190,00 kr.
AMU-nr 45917

Praktiske oplysninger

Spørg kursussekretæren. 

Kurset henvender sig til dig der arbejder med vejledning. 

Daglig undervisning i tiden 08.10-15.30. Visse dage kan være helt undervisningsfri. Vi tager forbehold for eventuelle ændringer i tider inden for kursusperioden, fagenes rækkefølge, samt ændringer af lovmæssig art.

860,- pr. dag pr. fuldtidsansat i AMU-målgruppen.

Info om VEU: Klik her

For at være i AMU-målgruppen, skal din uddannelse svare til niveau 1-4 på DUN niveau. Du kan tjekke hvilket niveau din uddannelse svarer til her.

Har du en uddannelse svarende til niveau 5 eller over (på listen), er du udenfor AMU-målgruppen og betaler derfor kursets fulde pris.

Kontakt

ElseLoneHolm.jpg
Else Holm Kursussekretær Videreuddannelse

Telefon: 33 41 91 62 E-mail: elh@brock.dk