Projektledelse

På kurset lærer du at varetage projektlederrollen og får kendskab til de ledelsesopgaver, der særskilt skal varetages i projekter, herunder sikre motivation, engagement og fremdrift i projektgruppen samt opnår kendskab til de faldgrupper og konfliktpotentialer, der kan opstå undervejs i et projekt og metoder til at undgå disse.

Mål med kurset

Efter kurset kan du varetage projektlederrollen. Du har fået kendskab til de ledelsesopgaver, der særskilt skal varetages i projekter, herunder sikre motivation, engagement og fremdrift i projektgruppen. Derudover har du opnået kendskab til de faldgrupper og konfliktpotentialer, der kan opstå undervejs i et projekt samt metoder til at undgå disse.

Målgruppe Uddannelsesmålet retter sig mod AMU-målgruppen. Det vil sige personer med en uddannelsesbaggrund til og med erhvervsuddannelsesniveauet.
Varighed af kurset 3 dage
Pris 570,00 kr.
AMU-nr 40594

Praktiske oplysninger

Spørg kursussekretæren. 

Kurset henvender sig til dig der arbejder med projektledelse. 

Daglig undervisning i tiden 08.10-15.30. Visse dage kan være helt undervisningsfri. Vi tager forbehold for eventuelle ændringer i tider inden for kursusperioden, fagenes rækkefølge, samt ændringer af lovmæssig art.

860,- pr. dag pr. fuldtidsansat i AMU-målgruppen.

Info om VEU: Klik her

For at være i AMU-målgruppen, skal din uddannelse svare til niveau 1-4 på DUN niveau. Du kan tjekke hvilket niveau din uddannelse svarer til her.

Har du en uddannelse svarende til niveau 5 eller over (på listen), er du udenfor AMU-målgruppen og betaler derfor kursets fulde pris.

Kontakt

ElseLoneHolm.jpg
Else Holm Kursussekretær Videreuddannelse

Telefon: 33 41 91 62 E-mail: elh@brock.dk

Start 19. november 2018 Projektledelse

Start 17. december 2018 Projektledelse

Start 20. februar 2019 Projektledelse

Start 1. maj 2019 Projektledelse

Start 26. juni 2019 Projektledelse

Start 25. september 2019 Projektledelse

Start 20. november 2019 Projektledelse

Start 18. december 2019 Projektledelse