Referat -og notatteknik

På kurset lærer du at varetage rollen som referent og anvende forskellige notatteknikker til at uddrage det væsentligste fra møder og samtaler samt vurdere, opstille og udarbejde forskellige referattyper afpasset efter mødetype.

Mål med kurset

Efter kurset kan du i rollen som referent fastholde det væsentlige fra møder, samtaler mv. ved hjælp af forskellige lytte- og notatteknikker, fx notater på papir og elektronisk, mindmaps og lydoptagelser. På basis af notaterne eller lydoptagelser er du i stand til at skrive forskellige typer af referater afpasset efter mødetype og målgruppe i forbindelse med udførelse af sin administrative funktion. Endvidere er du blevet bevidst om hvad referatet efterfølgende skal anvendes til og kan afpasse sprog, indhold, opbygning distibutionsform hertil.

Målgruppe Uddannelsen er udviklet til ufaglærte og faglærte medarbejdere i større eller mindre virksomheder, der arbejder med administration og andre arbejdsopgaver som indebærer notat- referatopgaver
Varighed af kurset 2 dage
Pris 236,00 kr.
AMU-nr AMU-nr.47298

Praktiske oplysninger

Spørg kursussekretæren. 

Du bør have interesse i referat- og notatteknik. 

Daglig undervisning i tiden 08.10-15.30. Visse dage kan være helt undervisningsfri. Vi tager forbehold for eventuelle ændringer i tider inden for kursusperioden, fagenes rækkefølge, samt ændringer af lovmæssig art.

860,- pr. dag pr. fuldtidsansat i AMU-målgruppen.

Info om VEU: Klik her

For at være i AMU-målgruppen, skal din uddannelse svare til niveau 1-4 på DUN niveau. Du kan tjekke hvilket niveau din uddannelse svarer til her.

Har du en uddannelse svarende til niveau 5 eller over (på listen), er du udenfor AMU-målgruppen og betaler derfor kursets fulde pris.

Kontakt

ElseLoneHolm.jpg
Else Holm Kursussekretær Videreuddannelse

Telefon: 33 41 91 62 E-mail: elh@brock.dk

Start 27. november 2018 Referat- og notatteknik

Start 10. januar 2019 Referat- og notatteknik

Start 7. marts 2019 Referat- og notatteknik

Start 15. maj 2019 Referat- og notatteknik

Start 22. august 2019 Referat- og notatteknik

Start 24. oktober 2019 Referat- og notatteknik

Start 28. november 2019 Referat- og notatteknik