Registreringsmetoder ved virksomhedens drift

På kurset arbejder du gennem praktiske øvelser med virksomheder, der har såvel en kassekredit som bankindestående. Du arbejder også med for sent betaling fra kunder og til leverandører, og du beregner og bogfører renter.

Mål med kurset

Efter kurset kender du teknikken og principper til valg af forskellige registreringsmetoder i forbindelse med virksomhedens drift. Du kan klargøre bilagene og anvende posteringsark og kasserapport.

Målgruppe Administrative medarbejdere med lidt eller uden regnskabsmæssig erfaring, i handels- og servicevirksomheder eller institutioner. Kurset henvender sig til medarbejdere, der varetager registrering og bogføring af daglige bilag.
Varighed af kurset 2 dage
Pris 236,00 kr.
AMU-nr 45967

Praktiske oplysninger

Under kursusforløbet bliver du rustet til at arbejde med bogføring og kontering på kontokort med saldokolonne i forbindelse med registrering af bilag til finansbogholderiet vedrørende køb, salg, fragt, rabatter og renter.

Kurset henvender sig til medarbejdere, der varetager registrering og bogføring af daglige bilag.

Daglig undervisning i tiden 08.10-15.30. Visse dage kan være helt undervisningsfri. Vi tager forbehold for eventuelle ændringer i tider inden for kursusperioden, fagenes rækkefølge, samt ændringer af lovmæssig art.

860,- pr. dag pr. fuldtidsansat i AMU-målgruppen.

Info om VEU: Klik her

For at være i AMU-målgruppen, skal din uddannelse svare til niveau 1-4 på DUN niveau. Du kan tjekke hvilket niveau din uddannelse svarer til her.

Har du en uddannelse svarende til niveau 5 eller over (på listen), er du udenfor AMU-målgruppen og betaler derfor kursets fulde pris.

Kontakt

ElseLoneHolm.jpg
Else Holm Kursussekretær Videreuddannelse

Telefon: 33 41 91 62 E-mail: elh@brock.dk