Salgsteknik for salgs- og servicemedarbejdere

På kurset vil du arbejde med de grundlæggende teknikker indenfor salg og kundeservice, således at du vil opnå en forståelse for, hvordan generelle salgsteknikker benyttes i forhold til kunden i det direkte salg og service.

Mål med kurset

Efter kurset har du lært at varetage kundekontakten i forbindelse med salg af virksomhedens produkter og services. Du har desuden lært at varetage den indledende kontakt til kunden på en positiv måde, lytte til kundens behov og forventninger og gennemføre salg, herunder bruge teknikker til at afslutte salg og kontakt på en positiv måde.

Målgruppe Uddannelsen retter sig mod den del af AMU-målgruppen, der har lidt eller ingen erfaring inden for salg, og som skal varetage salgsopgaver og grundlæggende kundekontakt inden for salg- og serviceerhvervet.
Varighed af kurset 2 dage
Pris 236,00 kr.
AMU-nr AMU-nr.40003

Praktiske oplysninger

Spørg kursussekretæren. 

Du har erfaring med salg eller service. 

Daglig undervisning i tiden 08.10-15.30. Visse dage kan være helt undervisningsfri. Vi tager forbehold for eventuelle ændringer i tider inden for kursusperioden, fagenes rækkefølge, samt ændringer af lovmæssig art.

871,- pr. dag pr. fuldtidsansat i AMU-målgruppen.

Info om VEU: Klik her

For at være i AMU-målgruppen, skal din uddannelse svare til niveau 1-4 på DUN niveau. Du kan tjekke hvilket niveau din uddannelse svarer til her.

Har du en uddannelse svarende til niveau 5 eller over (på listen), er du udenfor AMU-målgruppen og betaler derfor kursets fulde pris.

Kontakt

ElseLoneHolm.jpg
Else Holm Kursussekretær Videreuddannelse

Telefon: 33 41 91 62 E-mail: elh@brock.dk

Start 18. februar 2019 Salgsteknik for salgs- og servicemedarbejdere

Start 23. april 2019 Salgsteknik for salgs- og servicemedarbejdere

Start 13. juni 2019 Salgsteknik for salgs- og servicemedarbejdere

Start 21. august 2019 Salgsteknik for salgs- og servicemedarbejdere

Start 10. oktober 2019 Salgsteknik for salgs- og servicemedarbejdere

Start 28. november 2019 Salgsteknik for salgs- og servicemedarbejdere