Situationsbestemt ledelse

På kurset lærer du at anvende relevante ledelsesværktøjer situationsbestemt, herunder uddelegere ansvar, kompetencer og opgaver i forhold til den enkelte medarbejders aktuelle behov.

Mål med kurset

Efter kurset er du i stand til at anvende relevante ledelsesværktøjer situationsbestemt, herunder uddelegere ansvar, kompetencer og opgaver i forhold til den enkelte medarbejders aktuelle behov. Du vil desuden kunne skabe trivsel og motivation samt øge effektivitet og produktivitet, uden at det resulterer i stress og mistrivsel.

Målgruppe Uddannelsen er udviklet til faglærte og ufaglærte personer, der arbejder med eller ønsker at arbejde med ledelse.
Varighed af kurset 2 dage
Pris 380,00 kr.
AMU-nr 47755

Praktiske oplysninger

Spørg kursussekretæren.

Kurset henvender sig til dig der interesserer dig for ledelse.

Daglig undervisning i tiden 08.10-15.30. Visse dage kan være helt undervisningsfri. Vi tager forbehold for eventuelle ændringer i tider inden for kursusperioden, fagenes rækkefølge, samt ændringer af lovmæssig art.

860,- pr. dag pr. fuldtidsansat i AMU-målgruppen.

Info om VEU: Klik her

For at være i AMU-målgruppen, skal din uddannelse svare til niveau 1-4 på DUN niveau. Du kan tjekke hvilket niveau din uddannelse svarer til her.

Har du en uddannelse svarende til niveau 5 eller over (på listen), er du udenfor AMU-målgruppen og betaler derfor kursets fulde pris.

Kontakt

ElseLoneHolm.jpg
Else Holm Kursussekretær Videreuddannelse

Telefon: 33 41 91 62 E-mail: elh@brock.dk

Start 15. januar 2019 Anvendelse af situationsbestemt ledelse

Start 5. marts 2019 Anvendelse af situationsbestemt ledelse

Start 7. maj 2019 Anvendelse af situationsbestemt ledelse

Start 10. september 2019 Anvendelse af situationsbestemt ledelse

Start 29. oktober 2019 Anvendelse af situationsbestemt ledelse