Tekster på papir – formulering og opbygning

På kurset lærer du at formulere breve og andre trykte tekster i et letforståeligt sprog afpasset efter målgruppen og andre parametre, såsom sprogpolitik. Du lærer desuden at opbygge skabeloner til sikring af ensartethed i tekster.

Mål med kurset

Efter kurset kan du disponere og skrive tekster, som skal anvendes til ekstern og intern skriftlig kommunikation i en administrativ funktion. Du har desuden lært at formulere dig på et flydende og letforståeligt sprog afpasset efter målgruppen og interne krav, såsom virksomheds profil eller sprogpolitik.

Målgruppe Uddannelsen er udviklet til ufaglærte og faglærte medarbejdere i større eller mindre virksomheder, der arbejder med eller ønsker at arbejde med skriftlig kommunikation.
Varighed af kurset 2 dage
Pris 236,00 kr.
AMU-nr 47300

Praktiske oplysninger

På kursusforløbet bliver du undervist i de skriftsproglige og opsætningsmæssige krav, der kendetegner printede/trykte tekster, og lærer at opbygge skabeloner, som sikrer et fælles grundlag i den skriftlige kommunikation.

Du har erfaring med kommunikation i en administrativ funktion i en virksomhed.

Daglig undervisning i tiden 08.10-15.30. Visse dage kan være helt undervisningsfri. Vi tager forbehold for eventuelle ændringer i tider inden for kursusperioden, fagenes rækkefølge, samt ændringer af lovmæssig art.

871,- pr. dag pr. fuldtidsansat i AMU-målgruppen.

Info om VEU: Klik her

For at være i AMU-målgruppen, skal din uddannelse svare til niveau 1-4 på DUN niveau. Du kan tjekke hvilket niveau din uddannelse svarer til her.

Har du en uddannelse svarende til niveau 5 eller over (på listen), er du udenfor AMU-målgruppen og betaler derfor kursets fulde pris.

Kontakt

ElseLoneHolm.jpg
Else Holm Kursussekretær Videreuddannelse

Telefon: 33 41 91 62 E-mail: elh@brock.dk