Tekster til nettet - formulering og opbygning

På kurset lærer du at skrive og redigere tekster til hjemmesider og intranet, så de er overskuelige, brugervenlige, søgemaskineoptimerede. Du lærer desuden at vurdere anvendelsen af og inddrage nye elektroniske kommunikationskanaler.

Mål med kurset

Efter kurset kan du skrive og redigere tekster til hjemmesider, intranet og andre elektroniske kanaler, så de udnytter mediets særlige præmisser og fremstår overskuelige og brugervenlige.

Målgruppe Uddannelsen er udviklet til ufaglærte og faglærte medarbejdere i større eller mindre virksomheder, der arbejder med eller ønsker at arbejde med skriftlig kommunikation.
Varighed af kurset 2 dage
Pris 236,00 kr.
AMU-nr AMU-nr.47301

Praktiske oplysninger

På kursusforløbet bliver du undervist i at anvende teknikker til at gøre teksterne søgemaskineoptimerede ved at anvende nøgleord, præcise sidetitler og links.
Du lærer også at bruge og inddrage nye elektroniske kommunikationsmedier.

Kurset er for dig der er god til at skrive og gerne vil være bedre til online kommunikation.

Daglig undervisning i tiden 08.10-15.30. Visse dage kan være helt undervisningsfri. Vi tager forbehold for eventuelle ændringer i tider inden for kursusperioden, fagenes rækkefølge, samt ændringer af lovmæssig art.

860,- pr. dag pr. fuldtidsansat i AMU-målgruppen.

Info om VEU: Klik her

For at være i AMU-målgruppen, skal din uddannelse svare til niveau 1-4 på DUN niveau. Du kan tjekke hvilket niveau din uddannelse svarer til her.

Har du en uddannelse svarende til niveau 5 eller over (på listen), er du udenfor AMU-målgruppen og betaler derfor kursets fulde pris.

Kontakt

ElseLoneHolm.jpg
Else Holm Kursussekretær Videreuddannelse

Telefon: 33 41 91 62 E-mail: elh@brock.dk