Tolke eksisterende regneark til analyse

På kurset lærer du at overskue og tolke omfangsrige regneark og økonomirapporter. Kurset varer 1 dag og der kræves ingen specielle forudsætninger for at deltage.

Mål med kurset

Efter kurset har du lært at analysere, tolke og bedømme store datamængder præsenteret i regneark for eksempel i forhold til formler, funktioner og kæder. Du har desuden lært at vurdere eksempelvis økonomirapporter, budgetter og salgstal i forhold til validitet og reliabilitet.

Målgruppe Uddannelsesmålet retter sig mod medarbejdere med administrative opgaver, som i deres arbejdsfunktion anvender IT regelmæssigt.
Varighed af kurset 1 dag
Pris 118,00 kr.
AMU-nr AMU-nr.40756

Praktiske oplysninger

Spørg kursussekretæren. 

Kurset henvender sig til dig der godt kan lide at arbejde med tal. 

Daglig undervisning i tiden 08.10-15.30. Visse dage kan være helt undervisningsfri. Vi tager forbehold for eventuelle ændringer i tider inden for kursusperioden, fagenes rækkefølge, samt ændringer af lovmæssig art.

860,- pr. dag pr. fuldtidsansat i AMU-målgruppen.

Info om VEU: Klik her

For at være i AMU-målgruppen, skal din uddannelse svare til niveau 1-4 på DUN niveau. Du kan tjekke hvilket niveau din uddannelse svarer til her.

Har du en uddannelse svarende til niveau 5 eller over (på listen), er du udenfor AMU-målgruppen og betaler derfor kursets fulde pris.

Kontakt

ElseLoneHolm.jpg
Else Holm Kursussekretær Videreuddannelse

Telefon: 33 41 91 62 E-mail: elh@brock.dk