Udarbejdelse af projektrapporter (venteliste)

På kurset lærer du at udarbejde en problemformulering, der er styrende for projektarbejde og rapportskrivning, samt afgrænse et problemområde således at der er foretaget bevidst til- og fravalg. Du lærer at konkludere på en analyse og opbygge en projektrapport således at der er sammenhæng mellem problemformulering, analyse og konklusion.

Mål med kurset

Efter kurset kan du udarbejde en problemformulering, der er styrende for projektarbejde og rapportskrivning samt afgrænse et problemområde således at der er foretaget bevidst til- og fravalg.

Målgruppe Medarbejdere hvor projektarbejdsformen indgår i jobudførelsen.
Varighed af kurset 2 dage
Pris 380,00 kr.
AMU-nr 45989

Praktiske oplysninger

På kursusforløbet lærer du:

hvordan du kan konkludere på en analyse og opbygge en projektrapport således at der er sammenhæng imellem problemformulering, analyse og konklusion. Du lærer at præsentere resultatet af projektet i rapportform, anvende retningslinjer for god rapportskrivning og omsætte projektets hovedkonklusioner i kort form, eksempelvis som nyhed på nettet, intern nyhedsformidling mv.

Du bør som minimum arbejde med projektbaserede opgaver.

Daglig undervisning i tiden 08.10-15.30. Visse dage kan være helt undervisningsfri. Vi tager forbehold for eventuelle ændringer i tider inden for kursusperioden, fagenes rækkefølge, samt ændringer af lovmæssig art.

860,- pr. dag pr. fuldtidsansat i AMU-målgruppen.

Info om VEU: Klik her

For at være i AMU-målgruppen, skal din uddannelse svare til niveau 1-4 på DUN niveau. Du kan tjekke hvilket niveau din uddannelse svarer til her.

Har du en uddannelse svarende til niveau 5 eller over (på listen), er du udenfor AMU-målgruppen og betaler derfor kursets fulde pris.

Kontakt

ElseLoneHolm.jpg
Else Holm Kursussekretær Videreuddannelse

Telefon: 33 41 91 62 E-mail: elh@brock.dk