Videndeling og læring for medarbejdere

På kurset lærer du at understøtte produktionsgrupper i at være selvudviklende og skabe netværk til erfaringsudveksling.

Mål med kurset

Efter kurset har du lært - på baggrund i viden om forudsætninger for videndeling og læring - at medvirke til at understøtte produktionsgrupper i at være selvudviklende i forskellige arbejdsmæssige sammenhænge.

Målgruppe Personer, der opfylder AMU-lovens bestemmelser om målgrupper, har adgang til uddannelsen.
Varighed af kurset 3 dage
Pris 354,00 kr.
AMU-nr 45369

Praktiske oplysninger

På kursusforløbet bliver du undervist i hvordan du kan skabe og understøtte netværk for erfaringsudveksling inden for dit jobområde, herunder hvordan du kan anvende forskellige metoder, teknikker og tekniske hjælpemidler med henblik på at sætte kollegaer i stand til at udføre eller forbedre udførelsen af opgaver til et tilfredsstillende kvalitetsniveau.

Kurset er målrettet dig der gerne vil udvikle dig fagligt i din administrative funktion.

Daglig undervisning i tiden 08.10-15.30. Visse dage kan være helt undervisningsfri. Vi tager forbehold for eventuelle ændringer i tider inden for kursusperioden, fagenes rækkefølge, samt ændringer af lovmæssig art.

860,- pr. dag pr. fuldtidsansat i AMU-målgruppen.

Info om VEU: Klik her

For at være i AMU-målgruppen, skal din uddannelse svare til niveau 1-4 på DUN niveau. Du kan tjekke hvilket niveau din uddannelse svarer til her.

Har du en uddannelse svarende til niveau 5 eller over (på listen), er du udenfor AMU-målgruppen og betaler derfor kursets fulde pris.

Kontakt

ElseLoneHolm.jpg
Else Holm Kursussekretær Videreuddannelse

Telefon: 33 41 91 62 E-mail: elh@brock.dk