Distanceledelse

ledelse på tværs af grænser

Den høje grad af digitalisering i vores samfund har skabt nye arbejdsformer og for mange ledere befinder medarbejderne sig indimellem eller hele tiden på forskellige destinationer rent fysisk – De udfordres hver af det, vi kalder distanceledelse. Distanceledelse stiller andre og flere krav til dig som leder, fordi man skal kunne lede medarbejdere, som man rent fysisk er adskilt fra. For det første er det vigtigt at beherske forskellige typer af kommunikationskanaler. 

Kurset i distanceledelse er et online forløb, hvor du får adgang til et virtuelt klasserum. I klasserummet er der en lang række materialer i form af instruktionsvideoer, tekster, tests samt links til relevante materialer distanceledelse og virtuel ledelse. Underviseren er til rådighed i såvel dag- som aftentimerne og der er fuld fleksibilitet i forhold til tid og sted.

Niels_Brock_Lederakademiet_0904-kopi.jpg
Mål med kurset

På kurset i distanceledelse får du værktøjer til at håndtere ledelse på afstand og lejlighed til at diskutere og vende de problematikker, der er som distanceleder med underviser og de øvrige deltagere. Kurset i distanceledelse afsluttes med mundtlig eksamen med baggrund i en eksamensrapport, hvor du arbejder med at løse en konkret problemstilling i din hverdag som leder på distancen.

Varighed af kurset 10 uger
Pris 11.200,00 kr.

Ikke bare et online kursus
kurset er skræddersyet til dig og dine personlige behov med en kombination af webinars, videoer, coaching, læsning og opgaveløsning.

Løsningsorienteret
Fokus er på sparring med din underviser og de andre kursister og vi tager udgangspunkt i din konkrete hverdag og arbejdssituationer.

Kvalitetsundervisning
Kirsten Wissing har mere end 25 års erfaring i at undervise og vejlede ledere - og har selv været leder i mange år.

Fleksibilitet
Tag kurset hvor du vil, når du vil. Vi gør det nemt for dig at tage kurset ved siden af dit arbejde.

Kursusindhold

En af de største udfordringer ved distanceledelse at holde teamet samlet og opretholde motivationen blandt medarbejderne, når man kun mødes over de virtuelle kanaler. Distancen kræver nye værktøjer til at skabe team spirit og coache ens medarbejdere. Det stiller store krav til kommunikationen samt at sikre motivation og arbejdsglæde. På online kurset Distanceledelse arbejder vi med konkrete værktøjer, som skal hjælpe med at navigere i den kompleksitet det giver, at lede på distancen. Ud over de fysiske afstande arbejder vi med distanceledelse på tværs af kulturer og sprog og sætter fokus på de udfordringer, der følger med. Efter online forløbet har du fået konkrete værktøjer til: 

  • At lede på distancen (management og leadership samt lederroller i distanceledelse)
  • At sætte en kurs (fyrtårnsledelse og distancelederens profil)
  • Relationer på distancen (gruppetilhørsforhold og tillid)
  • Teamkultur på distancen (Hofstede samt teamkulturer)
  • Virtuel ledelse (målsætninger og Smarte mål)
  • Kommunikation på distancen (medievalg og værktøjer i virtuelle møder)
  • Virtuel videndeling (SECI modellen for videndeling og kompetenceafklaring)
  • Distanceledelse som selvledelse (samtalen som det vigtige værktøj)

Om onlinekurser på Niels Brock

Du kan studere, hvor og når det passer ind i hverdagen. Ud over undervisningen i det virtuelle klasserum, er der webinarer hver uge. Et webinar er et online møde, hvor alle deltagerne mødes med video og lyd – og hvor underviseren gennemgår teori og fagstof. Her er der mulighed for at stille spørgsmål og sparre med hinanden.

Materialerne er udarbejdet, så det er muligt også at lære på farten, hvor instruktionsvideo kan tilgås via Smartphone.

Praktiske oplysninger

Det er muligt for virksomheder at have rene virksomhedshold, hvor virksomhederne kan vælge et af de udbudte kurser eller få skræddersyet kursusforløb som passer til jeres behov. 

Gruppepriser

Når man som virksomhed sender over fem medarbejdere på et lederkursus, så er der mulighed for at lave en virksomhedsaftale med Niels Brock og et skræddersyet forløb, som passer 100% til jeres behov.

Økonomi

Afbetalings ordning over 10 uger af pålydende beløb.

1 forløb 11.200kr

Pr. måned 1.120kr

 

4 forløb   9.200kr

Pr. måned   920kr

Hold rabat 690kr

6 forløb   8.200kr

Pr. måned   820kr

Hold rabat 615kr

 

Lederuddannelse er fuldstændig skattefri for virksomheder.

1 forløb 1 person

4 forløb efter eget valg

6 forløb 

11.200

9.200

8.200

 

Firma hold rabat 25%

Firma hold rabat 25%

 

6.900

6.150

Kurserne er 100% online og vi arbejder ud fra en fælles læringsplatform, hvor du tilgår alt læringsmaterialet via din PC eller din Smartphone. For at tilgodese forskellige måder at lære på, har vi forskellige materialer. Vi har lærebogen, videogennemgang af alle kapitler og emner, diverse video fra fagpersoner inden for de enkelte kurser, PDF, læringselementer samt test-dig-selv quiz. Derudover har vi hver uge online møder med gennemgang af teori og faglige debatter. Du arbejder både individuelt og i grupper. Hver uge er der afleveringer som skifter mellem skriftlige afleveringer og fremlæggelser.

Du har tæt kontakt med din underviser, og der er mulighed for hjælp alle ugens dage.

Lederuddannelsen på lederakademiet er for dig, der har interesse i ledelse. Du er leder i en organisation og ønsker at udvikle dig og få konkrete ledelsesværktøjer eller du ønsker at blive leder og få værktøjerne til det.

Det er vigtigt, du har kendskab til erhvervslivet – privat som offentligt – og derfor har vi et krav om, at du har minimum 2 års erhvervserfaring for at få adgang til kurserne. Vi kræver ingen formel uddannelse.

Alle kurserne har en varighed på 10 uger og afsluttes med en mundtlig eksamen. Niveauet svarer til avanceret akademiniveau.

Vores læringsrum er fortrolige, og det er vigtigt, vi sørger for at bevare trygheden i rummet for at få det optimale ud af kurserne. Vi fordeler kursisterne på hold, så der ikke er deltagere fra konkurrerende virksomheder.

Anmeldelse

Kontakt

Vil du gerne kontaktes?

Skriv dine kontaktoplysninger nedenfor, så tager vi kontakt med dig hurtigst muligt.

Studiekoordinator og Underviser
Kirsten Wissing Studiekoordinator og Underviser

Telefon: 27772829 E-mail: kiwi@niels.brock.dk