Når du klikker dig ind på websitet indsamles en række oplysninger om dig, din computer og din adfærd på websitet. Vi indsamler oplysninger på to forskellige måder. Enten via cookies, eller når du selv indtaster data på vores hjemmeside. Nedenfor kan du læse detaljeret om de informationer, vi indsamler, hvordan vi behandler oplysningerne, hvad vi bruger dem til, hvem der har adgang til oplysningerne, og hvem du kan kontakte om de indsamlede oplysninger.

Distanceledelse – ledelse på tværs af grænser

Den høje grad af digitalisering i vores samfund har skabt nye arbejdsformer og for mange ledere befinder medarbejderne sig indimellem eller hele tiden på forskellige destinationer rent fysisk – De udfordres hver af det, vi kalder distanceledelse. Distanceledelse stiller andre og flere krav til dig som leder, fordi man skal kunne lede medarbejdere, som man rent fysisk er adskilt fra. For det første er det vigtigt at beherske forskellige typer af kommunikationskanaler. 

Kurset i distanceledelse er et online forløb, hvor du får adgang til et virtuelt klasserum. I klasserummet er der en lang række materialer i form af instruktionsvideoer, tekster, tests samt links til relevante materialer distanceledelse og virtuel ledelse. Underviseren er til rådighed i såvel dag- som aftentimerne og der er fuld fleksibilitet i forhold til tid og sted.

Niels_Brock_Lederakademiet_1434-kopi.jpg
Mål med kurset

På kurset i distanceledelse får du værktøjer til at håndtere ledelse på afstand og lejlighed til at diskutere og vende de problematikker, der er som distanceleder med underviser og de øvrige deltagere. Kurset i distanceledelse afsluttes med mundtlig eksamen med baggrund i en eksamensrapport, hvor du arbejder med at løse en konkret problemstilling i din hverdag som leder på distancen.

Ikke bare en online kursus
 kurset er skræddersyet til dig og dine personlige behov med en kombination af webinars, videoer, coaching, læsning og opgaveløsning.

Løsningsorienteret
 Der er fokus på sparring med din lærer og de andre kursister og man tager udgangspunkt i din konkrete hverdag og arbejdssituationer.

Kvalitetsundervisning
Vores dygtige underviser Kirsten Wissing har 25 års erfaring i at undervise og vejlede ledere og har selv været leder i mange år.

Fleksibilitet
 Tag kurset hvor du vil, når du vil, vi gør det nemt for dig at tage kurset ved siden af dit arbejde.

Kursusindhold

En af de største udfordringer ved distanceledelse at holde teamet samlet og opretholde motivationen blandt medarbejderne, når man kun mødes over de virtuelle kanaler. Distancen kræver nye værktøjer til at skabe team spirit og coache ens medarbejdere. Det stiller store krav til kommunikationen samt at sikre motivation og arbejdsglæde. På online kurset Distanceledelse arbejder vi med konkrete værktøjer, som skal hjælpe med at navigere i den kompleksitet det giver, at lede på distancen. Ud over de fysiske afstande arbejder vi med distanceledelse på tværs af kulturer og sprog og sætter fokus på de udfordringer, der følger med. Efter online forløbet har du fået konkrete værktøjer til: 

  • At lede på distancen (management og leadership samt lederroller i distanceledelse)
  • At sætte en kurs (fyrtårnsledelse og distancelederens profil)
  • Relationer på distancen (gruppetilhørsforhold og tillid)
  • Teamkultur på distancen (Hofstede samt teamkulturer)
  • Virtuel ledelse (målsætninger og Smarte mål)
  • Kommunikation på distancen (medievalg og værktøjer i virtuelle møder)
  • Virtuel videndeling (SECI modellen for videndeling og kompetenceafklaring)
  • Distanceledelse som selvledelse (samtalen som det vigtige værktøj)

Om onlinekurser på Niels Brock

Du kan studere, hvor og når det passer ind i hverdagen. Ud over undervisningen i det virtuelle klasserum, er der webinarer hver uge. Et webinar er et online møde, hvor alle deltagerne mødes med video og lyd – og hvor underviseren gennemgår teori og fagstof. Her er der mulighed for at stille spørgsmål og sparre med hinanden.

Materialerne er udarbejdet, så det er muligt også at lære på farten, hvor instruktionsvideo kan tilgås via Smartphone.

Kontakt

Vil du gerne kontaktes?

Skriv dine kontaktoplysninger nedenunder, så tager vi kontakt med dig hurtigst muligt.

Studiekoordinator og Underviser
Kirsten Wissing Studiekoordinator og Underviser

Telefon: 27772829 E-mail: kiwi@niels.brock.dk