Bæredygtig ledelse

Virksomhedsetik og bæredygtig ledelse er vigtige emner i en kompleks verden, hvor vi som ledere skal være opmærksomme på, at ledelse handler om mennesker, og vi skal have andre fokusområder end profit. Vi arbejder på dette kursus med bæredygtig ledelse i bred forstand og kommer omkring en række relaterede emner herunder CSR-strategi. CSR (Corporate Social Responsibility) er et område, der herhjemme i Danmark pålægges større virksomheder at forholde sig til i deres årsregnskab. Det er også et område, som visse virksomheder bruger som forretningsmodel. 

Kurset i bæredygtig ledelse og etik foregår online. Det vil sige, at undervisningen foregår i et virtuelt klasserum, som deltagerne tilgår via internettet. I klasserummet er der en lang række materialer i form af instruktionsvideoer, tekster, tests samt links til relevante materialer. Underviseren er til rådighed i såvel dag- som aftentimerne og der er fuld fleksibilitet i forhold til tid og sted.

 

Niels_Brock_Lederakademiet_1151-kopi.jpg
Mål med kurset

Bæredygtig ledelse er omdrejningspunktet på kurset i etik. Her får du værktøjer til at arbejde med bæredygtighed – herunder CSR-strategi og -aktiviteter. Sammen med dine medkursister og din underviser får du lejlighed til at dykke ned i de mange aspekter af forretningsetik samt refleksioner omkring bæredygtighed og virksomhedens ansvar. Faget afsluttes med mundtlig eksamen med baggrund i en eksamensrapport, hvor du arbejder med at løse en konkret etisk problemstilling i din virksomhed.

Varighed af kurset 10 uger
Pris 11.200,00 kr.

Ikke bare et online kursus
kurset er skræddersyet til dig og dine personlige behov med en kombination af webinars, videoer, coaching, læsning og opgaveløsning.

Løsningsorienteret
kurset er skræddersyet til dig og dine personlige behov med en kombination af webinars, videoer, coaching, læsning og opgaveløsning.

Kvalitetsundervisning
kurset er skræddersyet til dig og dine personlige behov med en kombination af webinars, videoer, coaching, læsning og opgaveløsning.

Fleksibilitet
Tag kurset hvor du vil, når du vil. Vi gør det nemt for dig at tage kurset ved siden af dit arbejde.

Kursusindhold

  • Paradigmeskift og processen (Scharmers Teori U)
  • Følelsesmæssig og økologisk intelligens (Goleman og situationsbestemt ledelse)
  • Tværfaglig ledelses- og organisationsforskning
  • Hjernens og hjertets intelligens
  • Fire grundaspekter samt empati og virksomhedsansvar (CSR-strategi)
  • Bæredygtig ledelse
  • Ledelse med hjertet-trekanten (medansvar, integritet og ressonans)

Om onlinekurser på Niels Brock

Du kan studere, hvor og når det passer ind i hverdagen. Ud over undervisningen i det virtuelle klasserum, er der webinarer hver uge. Et webinar er et online møde, hvor alle deltagerne mødes med video og lyd – og hvor underviseren gennemgår teori og fagstof inden for bæredygtig ledelse, CSR-strategi og virksomhedsetik. Her er der mulighed for at stille spørgsmål og sparre med hinanden.

Materialerne er udarbejdet, så det er muligt også at lære på farten, hvor instruktionsvideo kan tilgås via Smartphone.

Kontakt

Vil du gerne kontaktes?

Skriv dine kontaktoplysninger nedenunder, så tager vi kontakt med dig hurtigst muligt.

Studiekoordinator og Underviser
Kirsten Wissing Studiekoordinator og Underviser

Telefon: 27772829 E-mail: kiwi@niels.brock.dk