Personligt lederskab

På dette online lederkursus sætter vi fokus på det personlige lederskab. Via et onlineforløb på 10 uger kigger vi nærmere på din lederrolle og giver dig konkrete værktøjer, der styrker din lederudvikling og som du vil kunne bruge i din daglige ledelse. 

Kurset foregår i et virtuelt klasserum, som du tilgår via internettet. I klasserummet er der en lang række materialer i form af instruktionsvideoer, tekster, tests samt links til relevante materialer. Underviseren er til rådighed i såvel dag- som aftentimerne og der er fuld fleksibilitet i forhold til tid og sted.

Varighed af kurset 10 uger
Pris 11.200,00 kr.

Kursusindhold

Niels_Brock_Lederakademiet_1571-kopi.jpg
Mål med kurset

Online kurset i personligt lederskab giver dig konkrete ledelsesværktøjer så du bliver styrket som leder personligt og i dine ledelsesopgaver. Faget afsluttes med mundtlig eksamen med baggrund i en eksamensrapport, hvor du arbejder med at løse en konkret ledelsesmæssig problemstilling i din hverdag. Det overordnede mål med kurset er at booste din lederudvikling.

På dette online kursus i personligt lederskab kommer vi vidt omkring, men fælles for alle de emner, vi gennemgår, er, at de tager udgangspunkt i din lederprofil og din virksomhed for at gøre kurset nærværende, styrke din lederudvikling og give dig de bedste forudsætninger for at praktisere det personlige lederskab, når du efter kursets afslutning vender tilbage til din arbejdsplads. På kurset i personlig ledelse gennemgår vi blandt andet:

  • Din organisation og omverden (Nye og klassiske organisationsstrukturer)
  • Din ledelsesprofil og ledelsesværktøjer (Lederroller, ledergitter, situationsbestemt ledelse)
  • Dine medarbejdere – lederprofil og samarbejdet i teamet (Belbin og Adizes teamroller)
  • Motivation og teorier omkring motivation for den enkelte og i dit team (Herzberg, Hackmann & Oldham samt Primadonnaledelse)
  • Personaleledelse, HR samt de vigtige MUS samtaler (Mus samtaler og personalepolitik)
  • Analyse og afdækning af kulturen i din organisation (Edgar Schein, Majken Schultz samt Gert Hofstede)
  • Den strategiske proces og situationsanalyse (Porters konkurrencestrategier og SWOT/TOWS)
  • Forandringsledelse og forandringskommunikation (Leavitt og Kotters forandringsmodel)

Om onlinekurser på Niels Brock

Du kan studere, hvor og når det passer ind i hverdagen. Ud over undervisningen i det virtuelle klasserum, er der webinarer hver uge. Et webinar er et online møde, hvor alle deltagerne mødes med video og lyd – og hvor underviseren gennemgår teori og fagstof. Her er der mulighed for at stille spørgsmål og sparre med hinanden.

  • Materialerne er udarbejdet, så det er muligt også at lære på farten, hvor instruktionsvideo kan tilgås via Smartphone.

På kurset får du altså en grundig introduktion til personlig ledelse, som tager udgangspunkt i dig som leder, dine medarbejdere, din virksomhed og dens omverden.  

Anmeldelse

Kontakt

Vil du gerne kontaktes?

Skriv dine kontaktoplysninger nedenunder, så tager vi kontakt med dig hurtigst muligt.

Studiekoordinator og Underviser
Kirsten Wissing Studiekoordinator og Underviser

Telefon: 27772829 E-mail: kiwi@niels.brock.dk