Niels_Brock_Lederakademiet_1267-kopi.jpg
  • Online
  • 5 dage
  • 630 kr. / 3.186 kr.

Business Influent

Kurset, Business influent, er for dig, som gerne vil lære at udvikle content til dine onlinekanaler fx Facebook, Instagram, Youtube m.v. Undervisningen er med fokus på markedsføringsplanens konkrete indhold og planlægning af content som passer hertil. Du lærer at planlægge det indhold der skal produceres fx planlægning af foto til platforme og videooptagelser, metoder m.v. Du lærer at være maskinrummet i din egen eller på din arbejdsplads digitale markedsføring. Du får værktøjer til at planlægge alle tiltag i henhold til fx et årshjul, at idégenerere content, der samtidig spiller sammen med virksomhedens SEO-strategi og virksomhedens digitale strategi.

AMU-nr

47562, 47341, 44373

Mål med kurset

På kurset lærer du tips og tricks til "at være på skærmen", hvordan du skal præsentere produkter eller hvordan du udvælger, hvornår andre med fordel skal gøre dette og kropssprog. Endvidere vil du få indsigt i, hvilke muligheder der er for annoncering af dit content på de forskellige platforme og ikke mindste hvordan du gør dette som influencer, hvis du vil være dit eget brand, og hvordan du får succes med det og bevarer troværdigheden, når du fx anvender dine egne profiler til markedsføring. Der udstedes diplom for gennemført kursus fra Niels Brock, som du fx kan vedhæfte til dit CV ved jobsøgning.

Start 3. maj 2021

Start- og slutdato: 3. maj 2021 - 27. maj 2021

Start 14. juni 2021

Start- og slutdato: 14. juni 2021 - 22. juni 2021

Praktiske oplysninger

Kursusforløbet udbydes i samarbejde med Stenroos (www.stenroos.dk) og baserer sig på følgende AMU kursus under erhvervsgruppen for salg, indkøb og markedsføring:

Valg af markedsføringskanal (AMU nr 47562)

Anvendelse af præsentationsprogrammer (AMU nr 44373)   

Sociale medier som kommunikationskanal i detail (AMU nr 47341)

Uddannelsesbeviset giver mulighed for at varetage jobfunktioner i virksomheder/organisationer, som beskæftiger faglærte og/eller ufaglærte medarbejdere inden for det jobområde, arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig imod, og som er beskrevet i uddannelsens centralt godkendte handlingsorienterede mål. Personer, som har dette uddannelsesbevis, har på en række områder mulighed for at få beviset anerkendt ved optagelse på en erhvervsuddannelse (merit). I bekendtgørelsen for erhvervsuddannelserne findes der nærmere bestemmelser om merit.

Daglig undervisning i tiden 08.10-15.30. Visse dage kan være helt undervisningsfri. Vi tager forbehold for eventuelle ændringer i tider inden for kursusperioden, fagenes rækkefølge, samt ændringer af lovmæssig art.

For deltagere som tilhører AMU-målgruppen ydes tilskud til uddannelsen.

AMU målgruppen er defineret ved uddannelse svarende til  DUN-niveau 1-4. Du kan tjekke hvilket niveau din uddannelse svarer til her.

Er din uddannelse på DUN-niveau 5 eller højere, er du ikke i AMU-målgruppen, og du skal derfor betale fuld pris.

Er du ledig?

Niels Brock udbyder også AMU kurser til ledige. Hvis du vil tilmeldes skal du udfylde en særlig blanket kaldet AR237. Den kan du finde her. Når du har udfyldt blanketten og din A-kasse har underskrevet den, kan du sende den med mail til kursus@brock.dk

For kursusdeltagere i AMU-målgruppen er der mulighed for at arbejdspladsen kan få kr. 881,- pr. dag/fuldtidsansat i løntabsgodtgørelse.

Du kan læse mere om Løntabsgodtgørelse her

Alle kurser på Arbejdsmarkedsuddannelserne (AMU) afsluttes med en obligatorisk prøve på kursets sidste dag. Du kan læse om prøver og regler her

Kontakt

Kursussekretær for Kursusafdelingen
Anette Rohde Kursussekretær for Kursusafdelingen

Telefon: 33 41 96 61 E-mail: apn@brock.dk
Kursussekretær
Kristina Christiansen Kursussekretær

Telefon: 33 41 91 13 E-mail: kec@brock.dk