Niels_Brock_Lederakademiet_0981-kopi.jpg
  • Online
  • 2 dage
  • 252 kr. / 1.203 kr.

Customer journey

Kurset, Customer Journey/Servicedesign, er for dig, som aktivt vil arbejde med at bringe dine kunder igennem køb på din webshop på bedste vis. Du vil lære hvorfor du skal arbejde med kunderejsen - kundens rejse mod din webshop, dine produkter og i sidste ende dit betalingssystem.

AMU-nr

47562

Mål med kurset

På dette kursus lærer du at aflæse hvor i rejsen, der er brug for ekstra opmærksomhed fx frafald ved betaling, manglende trafik til din side/webshop m.v. Du kommer til at arbejde med markedsanalyse og programmer, der kan hjælpe dig til at kortlægge din målgruppe. At kortlægge en kunderejse er ikke kun noget man kan gøre online – du kan også mappe dine kunders rejse til din fysiske virksomhed. Principperne og værktøjerne er de samme vi arbejder med både online og offline, så alle kan være med. Hvis du vil skalere din omsætning, så er kendskab til kunderejsen og fokusområder i din online virksomhed et must.

Der udstedes diplom for gennemført kursus fra Niels Brock, som du fx kan vedhæfte til dit CV ved jobsøgning.

Start 24. august 2021

Start- og slutdato: 24. august 2021 - 25. august 2021
Praktisk info: kl. 08.10-15.30
Sted: Online
Tilmeldingsfrist: 22. august 2021 kl. 12:00

Praktiske oplysninger

Kursusforløbet udbydes i samarbejde med Stenroos (www.stenroos.dk) og baserer sig på følgende AMU kursus under erhvervsgruppen for salg, indkøb og markedsføring:

Uddannelsesbeviset giver mulighed for at varetage jobfunktioner i virksomheder/organisationer, som beskæftiger faglærte og/eller ufaglærte medarbejdere inden for det jobområde, arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig imod, og som er beskrevet i uddannelsens centralt godkendte handlingsorienterede mål. Personer, som har dette uddannelsesbevis, har på en række områder mulighed for at få beviset anerkendt ved optagelse på en erhvervsuddannelse (merit). I bekendtgørelsen for erhvervsuddannelserne findes der nærmere bestemmelser om merit.

Daglig undervisning i tiden 08.10-15.30. Visse dage kan være helt undervisningsfri. Vi tager forbehold for eventuelle ændringer i tider inden for kursusperioden, fagenes rækkefølge, samt ændringer af lovmæssig art.

For deltagere som tilhører AMU-målgruppen ydes tilskud til uddannelsen.

AMU målgruppen er defineret ved uddannelse svarende til  DUN-niveau 1-4. Du kan tjekke hvilket niveau din uddannelse svarer til her.

Er din uddannelse på DUN-niveau 5 eller højere, er du ikke i AMU-målgruppen, og du skal derfor betale fuld pris.

Er du ledig?

Niels Brock udbyder også AMU kurser til ledige. Hvis du vil tilmeldes skal du udfylde en særlig blanket kaldet AR237. Den kan du finde her. Når du har udfyldt blanketten og din A-kasse har underskrevet den, kan du sende den med mail til kursus@brock.dk

For kursusdeltagere i AMU-målgruppen er der mulighed for at arbejdspladsen kan få kr. 881,- pr. dag/fuldtidsansat i løntabsgodtgørelse.

Du kan læse mere om Løntabsgodtgørelse her

Alle kurser på Arbejdsmarkedsuddannelserne (AMU) afsluttes med en obligatorisk prøve på kursets sidste dag. Du kan læse om prøver og regler her

Kontakt

Kursussekretær for Kursusafdelingen
Anette Rohde Kursussekretær for Kursusafdelingen

Telefon: 33 41 96 61 E-mail: apn@brock.dk
Kursussekretær
Kristina Christiansen Kursussekretær

Telefon: 33 41 91 13 E-mail: kec@brock.dk