Niels_Brock_Voksen1552.jpg
  • Online
  • 3 dage
  • 378 kr. / 837 kr.

Offline til online

Kurset, Offline To Online - detailkompetencekursus, er for dig, der arbejder i eller ejer en fysisk butik, og har fundet ud af, at det er godt at have kompetencer til at kunne drive forretning både offline og online.

På dette kursus vil du få grundig gennemgang af programmer og værktøjer, som vil højne omsætningen i din butik/virksomhed fordi, det både er muligt at sælge varer i butikkens åbningstid men også efter lukketid online - salg 24/7 uden besvær.

AMU-nr

47562, 47341

Mål med kurset

Du vil blive undervist i det gode købmandskab både offline og online, hvordan du får sammenhæng mellem din fysiske forretning og online forretning, så kunderne føler et naturligt flow og ikke tænker på, at der er forskel på offline og online service i din forretning. Du lærer også hvordan du kan drive begge forretninger uden, at den ene kannibaliserer på den anden – at dine kunder fx vælger kun at købe online.

Kundeservice er den anden af de "to hjørnesten" i at drive en detailforretning i 2021 og i fremtiden. Derfor er det yderst vigtigt, at du har forståelsen for, de små og noget større forskelle der er i forretningsmodellerne offline og online. At du kan gennemskue en kunderejse, planlægge dit content og alt det andet. Meget er nyt, en del er det samme så lad dig ikke afskrække. Kom med på kursus og grib fast i Internettet, webshop-opsætning og alt det andet, der skal til. Der udstedes diplom for gennemført kursus fra Niels Brock, som du fx kan vedhæfte til dit CV ved jobsøgning.

Start 24. august 2021

Start- og slutdato: 24. august 2021 - 6. september 2021
Praktisk info: kl. 08.10-15.30
Sted: Online
Tilmeldingsfrist: 19. august 2021 kl. 12:00
Læs mere

Offline til online      24.08. – 06.09.2021   

                                                   

Dato                  Ugedag            Tidspunkt                                                                                       

 

                         

47562, Valg af markedsføringskanal                                                                                              

24.08.21            tirsdag                08.10-15.30                                 Online               

25.08.21            onsdag               08.10-15.30                                 Online               

 

47341, Sociale medier som kommunikationskanal i detail                                                          

06.09.21            mandag              08.10-15.30                                 Online               

                         

 

 

Forbehold for ændringer.

3 dage

Praktiske oplysninger

Kursusforløbet udbydes i samarbejde med Stenroos (www.stenroos.dk) og baserer sig på følgende AMU kursus under erhvervsgruppen for salg, indkøb og markedsføring:

Sociale medier som kommunikationskanal i detail (47341)

Valg af markedsføringskanal (47562)

Uddannelsesbeviset giver mulighed for at varetage jobfunktioner i virksomheder/organisationer, som beskæftiger faglærte og/eller ufaglærte medarbejdere inden for det jobområde, arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig imod, og som er beskrevet i uddannelsens centralt godkendte handlingsorienterede mål. Personer, som har dette uddannelsesbevis, har på en række områder mulighed for at få beviset anerkendt ved optagelse på en erhvervsuddannelse (merit). I bekendtgørelsen for erhvervsuddannelserne findes der nærmere bestemmelser om merit.

Daglig undervisning i tiden 08.10-15.30. Visse dage kan være helt undervisningsfri. Vi tager forbehold for eventuelle ændringer i tider inden for kursusperioden, fagenes rækkefølge, samt ændringer af lovmæssig art.

For deltagere som tilhører AMU-målgruppen ydes tilskud til uddannelsen.

AMU målgruppen er defineret ved uddannelse svarende til  DUN-niveau 1-4. Du kan tjekke hvilket niveau din uddannelse svarer til her.

Er din uddannelse på DUN-niveau 5 eller højere, er du ikke i AMU-målgruppen, og du skal derfor betale fuld pris.

Er du ledig?

Niels Brock udbyder også AMU kurser til ledige. Hvis du vil tilmeldes skal du udfylde en særlig blanket kaldet AR237. Den kan du finde her. Når du har udfyldt blanketten og din A-kasse har underskrevet den, kan du sende den med mail til kursus@brock.dk

For kursusdeltagere i AMU-målgruppen er der mulighed for at arbejdspladsen kan få kr. 881,- pr. dag/fuldtidsansat i løntabsgodtgørelse.

Du kan læse mere om Løntabsgodtgørelse her

Alle kurser på Arbejdsmarkedsuddannelserne (AMU) afsluttes med en obligatorisk prøve på kursets sidste dag. Du kan læse om prøver og regler her

Kontakt

Kursussekretær for Kursusafdelingen
Anette Rohde Kursussekretær for Kursusafdelingen

Telefon: 33 41 96 61 E-mail: apn@brock.dk
Kursussekretær
Kristina Christiansen Kursussekretær

Telefon: 33 41 91 13 E-mail: kec@brock.dk