Niels_Brock_Lederakademiet_1161-kopi.jpg
  • Online
  • 10 uger
  • 11.200,00 kr.

Bæredygtig ledelse

Virksomhedsetik og bæredygtighed har aldrig været vigtigere og som leder har du et ansvar for, at din organisation er med til at løfte et socialt ansvar - på en måde, som både har en positiv indvirkning på samfundet og på virksomhedens omdømme. På kurset i bæredygtig ledelse lærer du blandt andet at lægge en CSR-strategi og implementere initiativer og aktiviteter i dagligdagen på din arbejdsplads. 

Kurset i bæredygtig ledelse og etik foregår online. Det vil sige, at undervisningen foregår i et virtuelt klasserum, som deltagerne tilgår via internettet. I klasserummet er der en lang række materialer i form af instruktionsvideoer, tekster, tests samt links til relevante materialer. Underviseren er til rådighed i såvel dag- som aftentimerne og der er fuld fleksibilitet i forhold til tid og sted.

 

Mål med kurset

På kurset i bæredygtig ledelse får du værktøjer til at arbejde med bæredygtighed – herunder CSR-strategi og -aktiviteter. Sammen med dine medkursister og din underviser får du lejlighed til at dykke ned i de mange aspekter af forretningsetik samt refleksioner omkring bæredygtighed og virksomhedens ansvar. Faget afsluttes med mundtlig eksamen med baggrund i en eksamensrapport, hvor du arbejder med at løse en konkret etisk problemstilling i din virksomhed.

 

Start uge 41

Start- og slutdato: 5. oktober 2020 - 18. december 2020
Sted: Online
Tilmeldingsfrist: 30. september 2020 kl. 12:00

Start uge 43

Start- og slutdato: 19. oktober 2020 - 22. december 2020
Sted: Online
Tilmeldingsfrist: 14. oktober 2020 kl. 12:00

Start uge 46

Start- og slutdato: 9. november 2020 - 29. januar 2021
Sted: Online
Tilmeldingsfrist: 4. november 2020 kl. 12:00

Start uge 48

Start- og slutdato: 23. november 2020 - 12. februar 2021
Sted: Online
Tilmeldingsfrist: 18. november 2020 kl. 12:00

Start uge 50

Start- og slutdato: 7. december 2020 - 5. marts 2021
Sted: Online
Tilmeldingsfrist: 2. december 2020 kl. 12:00
Underviser
Kirsten Wissing Underviser

Kirsten Wissing er oprindeligt uddannet Cand Negot og journalist med 25 års erfaring indenfor afsætning, kommunikation, undervisning og ledelse fra både det private erhvervsliv, universiteter og andre højere læreanstalter. Derudover har hun en pædagogisk uddannelse og er professionel vejleder i pædagogik og didaktik samt lærebogsforfatter. Hør hende fortælle om kurset bæredygtig ledelse og hvorfor det er så vigtigt.

Personlig sparring
På kurset modtager du både feedback fra dine medkursister og har individuelle samtaler med din underviser - det sikrer, at du maksimerer dit udbytte af forløbet.

Skræddersyet til dine behov
Kurset er skræddersyet til dig og dine personlige behov. Vi tilpasser undervisningen og de problemstillinger vi arbejder med, så de matcher dine forventninger og ambitioner.

Garanti for undervisning i høj kvalitet
Kirsten Wissing har mere end 25 års erfaring som leder og rådgiver - en perfekt sparringspartner, hvis I ønsker at sætte CSR på dagsordenen i din organisation.

100 % online - maksimal fleksibilitet
Tag kurset hvor du vil, når du vil. Al undervisning og materiale er tilgængeligt online og din underviser kan kontaktes - også i aftentimerne.

Kursusindhold

  • Paradigmeskift og processen (Scharmers Teori U)
  • Følelsesmæssig og økologisk intelligens (Goleman og situationsbestemt ledelse)
  • Tværfaglig ledelses- og organisationsforskning
  • Hjernens og hjertets intelligens
  • Fire grundaspekter samt empati og virksomhedsansvar (CSR-strategi)
  • Bæredygtig ledelse
  • Ledelse med hjertet-trekanten (medansvar, integritet og resonans)

Om onlinekurser på Niels Brock

Du kan studere, hvor og når det passer ind i hverdagen. Ud over undervisningen i det virtuelle klasserum, er der webinarer hver uge. Et webinar er et online møde, hvor alle deltagerne mødes med video og lyd – og hvor underviseren gennemgår teori og fagstof inden for bæredygtig ledelse, CSR-strategi og virksomhedsetik. Her er der mulighed for at stille spørgsmål og sparre med hinanden.

Materialerne er udarbejdet, så det er muligt også at lære på farten, hvor instruktionsvideo kan tilgås via Smartphone.

Kontakt

Vil du gerne kontaktes?

Skriv dine kontaktoplysninger nedenunder, så tager vi kontakt med dig hurtigst muligt.

Studiekoordinator og Underviser
Kirsten Wissing Studiekoordinator og Underviser

Telefon: 27772829 E-mail: kiwi@niels.brock.dk