Niels_Brock_Lederakademiet_1248-kopi.jpg
 • Online
 • 10 uger
 • 11.200,00 kr. (ekskl. moms)

Distanceledelse

ledelse på tværs af grænser

Vores kursus i distanceledelse gør dig i stand til at lede og motivere dine medarbejdere på afstand – en lederegenskab, der er vigtigere end nogensinde før, da vi ikke altid kan være samlet fysisk, når vi skal arbejde eller træffe vigtige beslutninger i virksomheden.

På kurset i distanceledelse lærer du, hvordan du leder dit team på afstand. Vi kigger bl.a. nærmere på at skabe teamkulturer og gode arbejdsrelationer online. Kurset i distanceledelse foregår 100 % online, så du nemt kan få det til at passe ind i hverdagen.

Pris for kurset er 11.200 kr ex moms. 

Mål med kurset

På kurset i distanceledelse får du værktøjer til at håndtere ledelse på afstand og lejlighed til at diskutere og vende de problematikker, der er som distanceleder med underviser og de øvrige deltagere. Kurset i distanceledelse afsluttes med mundtlig eksamen med baggrund i en eksamensrapport, hvor du arbejder med at løse en konkret problemstilling i din hverdag som leder på distancen.

Start uge 5

Start- og slutdato: 1. februar 2021 - 23. april 2021
Sted: Online
Tilmeldingsfrist: 27. januar 2021 kl. 12:00

Start uge 9

Start- og slutdato: 1. marts 2021 - 10. maj 2021
Sted: Online
Tilmeldingsfrist: 24. februar 2021 kl. 12:00

Start uge 14

Start- og slutdato: 6. april 2021 - 11. juni 2021
Praktisk info: OBS vær opmærksom på tidligere tilmeldingsfrist
Sted: Online
Tilmeldingsfrist: 24. marts 2021 kl. 12:00

Start uge 18

Start- og slutdato: 3. maj 2021 - 9. juli 2021
Sted: Online
Tilmeldingsfrist: 28. april 2021 kl. 12:00

Start uge 22

Start- og slutdato: 31. maj 2021 - 6. august 2021
Sted: Online
Tilmeldingsfrist: 26. maj 2021 kl. 12:00

Underviser

Underviser
Kirsten Wissing Underviser

Kirsten Wissing er oprindeligt uddannet Cand Negot og journalist med 25 års erfaring indenfor afsætning, kommunikation, undervisning og ledelse fra både det private erhvervsliv, universiteter og andre højere læreanstalter. Derudover har hun en pædagogisk uddannelse og er professionel vejleder i pædagogik og didaktik samt lærebogsforfatter. Hør hende fortælle om kurset distanceledelse og hvorfor det er så vigtigt.

Personlig sparring
På kurset modtager du både feedback fra dine medkursister og har individueller samtale med underviseren – det sikrer, at du maksimerer dit udbytte af forløbet.

Skræddersyet til dine behov
Kurset er skræddersyet til dig og dine personlige behov. Vi tilpasser undervisningen og de problemstillinger vi arbejder med, så de matcher dine forventninger og ambitioner.

Garanti for undervisning i høj kvalitet
Kirsten Wissing har mere end 25 års erfaring som leder og rådgiver – en perfekt sparringspartner til dig som gerne vil udvikle dine lederegenskaber.

100% online - maksimal fleksibilitet
Tag kurset hvor du vil, når du vil. Al undervisning og materiale er tilgængeligt online og din underviser kan kontaktes – også i aftentimerne.

Kursusindhold

En af de største udfordringer ved distanceledelse er at holde teamet samlet og opretholde motivationen blandt medarbejderne, når man kun mødes over de virtuelle kanaler. Distancen kræver nye værktøjer til at skabe teamspirit og coache ens medarbejdere. Det stiller store krav til kommunikationen, samt at sikre motivation og arbejdsglæde. På online kurset distanceledelse arbejder vi med konkrete værktøjer, som skal hjælpe med at navigere i den kompleksitet det giver at lede på distancen. Ud over de fysiske afstande arbejder vi med distanceledelse på tværs af kulturer og sprog og sætter fokus på de udfordringer, der følger med. Efter online forløbet har du fået konkrete værktøjer til:

 • At lede på distancen (management og leadership samt lederroller i distanceledelse)
 • At sætte en kurs (fyrtårnsledelse og distancelederens profil)
 • Relationer på distancen (gruppetilhørsforhold og tillid)
 • Teamkultur på distancen (Hofstede samt teamkulturer)
 • Virtuel ledelse (målsætninger og Smarte mål)
 • Kommunikation på distancen (medievalg og værktøjer i virtuelle møder)
 • Virtuel videndeling (SECI modellen for videndeling og kompetenceafklaring)
 • Distanceledelse som selvledelse (samtalen som det vigtige værktøj)

Kurset i distanceledelse er et online forløb, hvor du får adgang til et virtuelt klasserum. I klasserummet er der en lang række materialer i form af instruktionsvideoer, tekster, tests samt links til relevante materialer distanceledelse og virtuel ledelse. Underviseren er til rådighed i såvel dag- som aftentimerne og der er fuld fleksibilitet i forhold til tid og sted.

Om onlinekurser på Niels Brock

Du kan studere, hvor og når det passer ind i hverdagen. Ud over undervisningen i det virtuelle klasserum, er der webinarer hver uge. Et webinar er et online møde, hvor alle deltagerne mødes med video og lyd – og hvor underviseren gennemgår teori og fagstof. Her er der mulighed for at stille spørgsmål og sparre med hinanden.

Materialerne er udarbejdet, så det er muligt også at lære på farten, hvor instruktionsvideo kan tilgås via Smartphone.

Anmeldelse

Kontakt

Studiekoordinator og Underviser
Kirsten Wissing Studiekoordinator og Underviser

Telefon: 27772829 E-mail: kiwi@niels.brock.dk

Vil du gerne kontaktes?

Skriv dine kontaktoplysninger nedenfor, så tager vi kontakt med dig hurtigst muligt.